Visste du att det finns kossor som ser ut som livs levande nallebjörnar?

Vad händer om du korsar en hund och en nallebjörn?

Det går ju inte förstås. Men OM det skulle gå så tror jag att det skulle se ut ungefär som en highland cattle-kalv. När jag såg bilder på dessa sötnosar kunde jag inte låta bli att le. Jag visste faktiskt inte att kossor kunde vara så söta!

Se själv här nedan.

Kossorna bor på Happy hens and highlands farm i Skottland. Adam och Emily som äger gården är noga med att ta väl hand om sina djur, och låter korna gå ute i naturen varje dag.

De startade sin egna gård efter att de upptäckt hur lilla djur behandlas inom mjölk- och köttindustrin. De ville inte längre äta kött utan att veta varifrån det kom. De ville veta att djuren hade haft det bra.

https://www.instagram.com/p/BaUga3gFkNA/?taken-by=happyhensandhighlands

Till en början var gården liten och de födde upp djur för att få kött och ägg. Men när de introducerade highland cattle-kor till gården ändrades allt. De var helt enkelt för söta och kloka för att ätas upp.

Adam och Emily bestämde sig för att föda upp korna utan att slakta dem. Istället säljer de sina kalvar till nya hem för avel. Och de försäkrar sig alltid om att de kommer att få det bra hos de nya ägarna.

De har oerhört stor respekt för sina djur och behandlar dem därefter. De tar dem aldrig för givet.

Jag blir så glad när jag ser bilderna och läser historien om dessa söta kossor. Jag önskar att alla djur kunde ha det så här bra!

Blev du också glad av att se kalvarna? Klicka gärna på gillaknappen och dela de underbara bilderna vidare till dina vänner!