Pojken och hans ko tar en tupplur i varandras famn – nu får bilden hela internet att smälta

Pojken och hans ko tar en tupplur i varandras famn – nu får bilden hela internet att smälta

Visst är det väl helt fanatiskt att vi har kameror som kan fånga unika ögonblick på bild? De där fina stunderna som kanske aldrig kommer åter, kan förevigas i en enda bild, och det är såna bilder som får enorm spridning. Som till exempel den här.

Den här 15-åriga pojken , vars föräldrar ägde en gård, hade ingen aning om att bilden på honom och kon Audri skulle bli en viral succé.

15-åriga pojken Mitchell Miner växte upp en en gård i amerikanska Iowa. På gården hade Mitchell en egen mjölkko som han skötte om – Audri.

Både Mitchell och Audri hade haft en lång dag då de deltagit i en utställning för mjölkkor. Trots att Mitchell och Audri hade kämpat hårt hamnade de på en femteplats, av totalt sju deltagande. Efter tävlingen var de båda helt slut, och bestämde sig för att vila lite.

När det gått en stund gick Mitchells pappa för att leta efter sin pojke, och det han fick se i ladan fick hans hjärta att bli alldeles varmt.

15-year-old Mitchell Miner and his heifer have spent nearly every day together for the last two months. https://usat.ly/2w73rxg (Photo: Jeremy Miner)

Posted by USA TODAY on Tuesday, August 15, 2017

Både Mitchell och Audri hade somnat tätt intill varandra. Mitchell vilade sitt huvud på Audris mage, och kossan hade lagt sitt huvud i Mitchells knä. Det såg riktigt mysigt ut.

”När man spenderar så mycket tid med dem blir de väldigt bekväma” berättar Mitchells mamma Laura Miner, för Des Moines Register.

Det här träffade mig rakt i hjärtat. Dela gärna så att andra får ta del av denna fantastiska djurhistoria.