Kvinna vill se vad kalkonen gömmer – lyfter på fjädrarna och svimmar nästan av överraskningen

Kvinnan är nyfiken och vill se vad kalkonen döljer under kroppen.
När hon lyfter på fjädrarna avslöjas sanningen.
Efteråt har hon reagerat mycket starkt på det hela!

Ellie Laks och Jay Weiner driver tillsammans The Gentle Barn – en ideell djurskyddsorganisation i Santa Clarita, Kalifornien. Där tar de hand om djur som behöver extra stöd och vård.

En av dessa är en kalkon som har fått namnet Brave.

Hon skapade nyligen många starka reaktioner på gården, eftersom hon hade någonting mycket speciellt som hon ruvade på. När Ellie och Jay blev nyfikna, tittade de försiktigt under henne.

Och det var precis som de misstänkte!

Här bekräftas misstankarna

Överraskningen som fanns under kalkonen var ett ägg. Hon ruvade för att så småningom få välkomna ett liv till världen! Det hela var förstås av stor glädje för alla på gården.

– Det var omänskligt att ta ägget från henne, så Brave fick vara inomhus, på massor av hö med mat och vatten bredvid henne, och väntade, säger Ellie Laks till The Dodo.

När de lyfte på fjädrarna och en dag fick syn på att miraklet inträffat – ägget hade kläckts och en fågelunge tittat fram – blev reaktionerna mycket starka.

– Det var som att se en ängel – jag svimmade nästan. Modig tillät mig att titta under hennes fjädrar, och där fanns ett litet ansikte, så vackert! Vi har aldrig haft en kalkon som blivit till på The Gentle Barn och jag har aldrig ens sett en så ung. Hon är hisnande, säger Laks.

På gårdens Instagram-sida kan alla ta del av miraklet – här är bilderna på den senaste medlemmen, fågelungen, på gården!

Så underbart! Dela gärna vidare inlägget för att sprida denna glädje vidare till andra. Djur kan verkligen förgylla ens vardag.