Gåsen hör ett skrik från gården – titta nu på reaktionen när den inser vem som ropar

Gåsen hör ett skrik från gården – titta nu på reaktionen när den inser vem som ropar

Hundar brukar ofta beskrivas som det djuret som är människans bästa vän. Men genom åren har vi sett exempel på både hästar, grisar och andra djur som bor på bondgården som verkligen älskar sin matte eller husse.

Men frågan är om jag någonsin har sett någonting liknande med en gås, fram tills nu.

Titta på det här underbara klippet när en gås får syn på sin matte.

Det finns verkligen någonting magiskt när det kommer till relationen mellan människor och djur. Ibland stöter vi på de märkligaste, men ack lika fina, relationerna mellan en människa och djur så som grisar eller till och med vattendjur.

Oavsett kan vi enkelt konstatera att djur har känslor som vi människor och relationer är någonting som är väldigt viktigt. Det är verkligen den här underbara gåsen ett bevis på.

Ropade på gåsen

En kvinna står på den stora gården och ropar efter någon. Det visar sig vara gårdens gås, som verkligen ser ut att trivas.

Bildkälla: Youtube/UrosMiric

Gåsen kommer ut från ett av husen, och i ögonblicket han ser kvinnan blir den alldeles till sig.

Ville kramas

Efter några löpsteg tar gåsen full fart med vingarna utåt och sätter snabbt iväg mot kvinnan, som om den verkligen längtat efter henne!

Efter några härliga kramar och utbyte av ord börjar kvinnan att gå, och det är i det här ögonblicket jag verkligen inser att deras relation är speciell.

Äkta kärlek

Gåsen vill inte lämna kvinnans sida, utan fortsätter stå nedanför hennes fötter. När hon väl går iväg följer den också efter, precis som vilket mysigt djur som helst.

Bildkälla: Youtube/UrosMiric

Videon har setts av över 300 000 människor på Youtube och i kommentarsfältet flödar kärleken till den söta gåsen.

Det här är verkligen äkta kärlek.

Vilken underbar relation gåsen och kvinnan verkar ha. Om du också fick ett leende på läpparna av den här videon, dela gärna vidare artikeln med dina vänner!