Deprimerad åsna saknar sin mamma – men titta nu på oförglömliga reaktionen när han ser genom grinden

Bandet mellan en förälder och ett barn är det starkaste som finns.

Därför blir man alltid lika upprörd och hjärtekrossad när man får höra om historier där de slits isär.

Den här historien hittar vi i Pennsylvania, USA, där djurcentret Speranza Animal Rescue fick in ett litet och gulligt föl.

Problemet? Hans mamma var inte med honom.

Dagarna gick och arbetarna på djurcentret kunde successivt höra hur dåligt han mådde av att mamman inte var där. Det är förstås ett öde som kan göra vem som helst deprimerad, och den här åsnan gav ifrån sig ett ylande som gick rakt in i hjärtat på dem, skriver The Dodo.

Men det skulle komma en vändning – som gav historien ett fint slut.

Visst hade han det bra på djurcentret. Colonel fick ströva fritt på en gård som var omringad av staket. Men på djurcentret förstod man att han blev allt mer ledsen när insåg att mamman inte fanns där vid hans sida. Det är lite oklart hur han kom till centret, och varför de separerades från varandra från första början.

Hur som helst hörde de hur ledsen fölet var där han gav ifrån sig ett ylande. Det gjorde dem förtvivlade.

Hans mamma svarade aldrig på hans rop och det var förstås en hjärtekrossare av stora mått.

Men en dag fick Colonel se hur djurcentret var på väg att ta in ännu ett djur som skulle tas omhand. Han var så klart väldigt nyfiken och såg sig omkring. Vem var det som skulle bli hans nya kompis där innanför stängslet på gården?

Det dröjde inte länge innan han kunde titta ut genom grindarna och inse det fantastiska. Det var hans älskade mamma! Nu bor de där tillsammans på gården igen, och personalen vittnar för The Dodo om att lille Colonel har fått upp humöret igen! Och det är ju verkligen inte så konstigt.

Titta nu i videoklippet här nedanför på hans urgulliga reaktion när han äntligen får återförenas med sin mamma: 

Kärleken och bandet mellan en förälder och sitt barn är det starkaste som finns. Dela gärna denna vackra historia vidare, som en påminnelse på det!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/QSfB1dkBI4WdtdMBojQNsy3irKmfZMcjRyxdTEdjCIodgZflhk5yGoFqpJADYQFq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]