Åsnan får besök av kompis – men titta nu när hon öppnar munnen och avslöjar sin dolda operatalang

Martin Stanton brukar gå ut och gå promenader i sin hemstad i Irland. En dag för två år sedan gick han förbi en gård och fick syn på en åsna!

Det blev starten på en speciell vänskap…

Det senaste året har Martin gått och hälsat på sin kompis lite då och då. Åsnan ser ut att ha det bra där han strövar vid en inhängnad på den irländska landsbygden.

Eftersom Martin verkar vara en bra vän, brukar ta med sig lite smått och gott att bjuda åsnan på de gånger han går förbi, skriver The Dodo. Det kan vara alltifrån bröd till morrötter.

Men en dag för inte allt för länge sen hände något märkligt.

Martin gjorde en upptäckt när han träffade åsnan: Den hade nämligen gömt en unik talang.

Åsnans operasång

Av videoklippet att döma, som postats i Facebook-grupper på Irland, går åsnan närmare sin vän. Till slut, när djuret – som heter Harriet – är alldeles vid staketet öppnar hon plötsligt munnen. Och låter som en riktig operadiva!

Jag vet inte om detta är trickfilmat eller något sådant, men av kommentarerna på Facebook att döma verkar det vara på riktigt – och även enligt Martins egen utsago. Därför har vi hittat henne: Harriet – åsnornas operadiva nummer ett!

Lyssna nu på hennes makalösa röst i klippet här nedanför: 

[arve url=”https://www.facebook.com/martin.stanton.771/videos/1053029098211933/” aspect_ratio=”9:16″ /]

Djurriket är fantastiskt! DELA nu Harriets skönsång vidare, och sprid lite goda nyheter till nära och kära på Facebook!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/BP-qvoKapJ2LbJCnVjfw0hjYSomyXwa3jVpf1AM15yYAmEEsOAHNqcV9oJSTCbeq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1080:1280″ /]