Unika dvärgkatten kan inte växa upp – när folk inser hur gammal han egentligen är baxnar alla

En söt liten kattunge har skapat stor uppmärksamhet på sociala medier. Detta efter att det visat sig att han inte alls är en kattunge, utan betydligt äldre.

Det är nämligen en mycket speciell och unik liten kisse.

För över tio år sedan så adopterade en familj en liten kattunge som hade hittats och räddats av en byggnadsarbetare.

Åren har nu gått och dottern i familjen – Melina Avane, visar stolt upp sin lilla kisse på TikTok till folks fascination.

Han var lika stor som min knytnäve då”, skrev Melina Avane på TikTok. ”Mina föräldrar har tagit hand om honom sedan den dagen.

Ville inte växa

Katten, som de döpt till Francis, blev bara äldre och äldre med åren. Men tidigt tycktes det som att han slutat att växa.

Han har nu hunnit fylla 13 år men ser fortfarande ut som en kattunge. Francis familj fick lära sig varför han aldrig vuxit upp till att bli en stor katt.

Det visade sig nämligen att Francis är en mycket ovanlig katt – han är en så kallad dvärgkatt.

Han är inte en speciell ras. Han är en vanlig katt med en genetisk anomali”, skrev Melina Avane. ”Det är därför han slutade växa. Men annars är han helt frisk. Han är bara liten.

Francis kropp vara liten, men hans hjärta och personlighet är enorm. Hemma hos familjen bor flera adopterade djur, men Francis är trots sin storlek ”chefen” i familjen.

Mina föräldrar har många räddade djur hemma, men Francis är chefen. Och det vet han”, säger Melina Avane till The Dodo. ”Han visar ingen rädsla för de stora hundarna och älskar att gosa med dem.

Lider inte av att vara liten

Med åldern så har Francis saktat ner sin annars sprudliga personlighet. Men han njuter fortfarande av livet till fullo. Han älskar god mat och att ta sina tupplurar.

Och lyckligtvis så lider inte Francis av några komplikationer till följd av sin småväxthet.

Tack och lov är han superfrisk”, säger Melina Avane. ”Jag tror inte att han vet att han är annorlunda.

Vilken söt och gosig liten katt! Vi önskar Francis ett långt och lyckligt liv!

Dela gärna den här artikeln med andra djurvänner på Facebook!