Sopgubbens underbara insats för den lilla utsatta kattungen

Sopbilen var ute på sin vanliga runda.
Men den här dagen skulle bli något utöver det vanliga, skriver Love Meow.

Det var i Upper Darby, Pennsylvania, som en sopgubbe var ute på jobb och gjorde en riktigt otäck upptäckt.

Samtidigt hyllas han nu som en hjälte av djurvänner över hela världen.

“Han noterade att någonting rörde sig inne i en av påsarna. Han öppnade den och hittade kattungen”, säger djurhemmet Providence Animal Center till LoveMeow.

Det var alltså en liten, liten kattunge som hade hittat in till en av soppåsarna. Riktigt otäckt, för det hade kunnat slutat illa om inte den observante sopgubben hade agerat så snabbt.

Hur kattungen hade hamnat i en av soppåsarna vet vi inte. Det är svårt att föreställa sig att en människa skulle ha kunnat gjort det, men man vet ju aldrig. Hur som helst lyckades sopgubben öppna soppåsen, ta ut kattungen och föra den i säkerhet.

Nästa steg var att köra den lilla livrädda kattungen till ett djurhem så att de som var specialiserade på djur kunde ta sig en närmare titt på den fyrfota vännen. De var så klart oerhört tacksamma för vad sopgubben hade gjort när han körde in med sin bil på djurhemmets parkering.

På djurhemmet Providence Animal Center fick kattungen, som nu döpts till Groundgetta, den vård hon behövde. Alla föll genast för den urgulliga lilla kissen som hade fått en så tuff start i livet. Nu var alla överens om att försöka ge henne bästa möjliga förutsättningar att ta sig vidare.

Se bara hur hon spinner när hon fått komma till djurhemmet!

De trodde att hon var omkring tre till fyra veckor gammal och därför behöll de henne ett tag innan det var ens tal om adoption. Hon fick mat och sömn och lek och kärlek av personalen på djurhemmet, men också sällskap av de andra djuren.

Efter åtta veckor var det så dags för adoption och då gjorde djurhemmet så som man gör nuförtiden – de vände sig till sociala medier. På Facebook la de ut en bild på Groundgetta och berättade om hennes livsöde.

GRUNDGETTA HEADS TO FOSTER HOME: Our little miracle trash kitty is in good hands with foster momma Janet until she grows…

Gepostet von Providence Animal Center am Freitag, 10. Juni 2016

Och det tog inte lång tid innan hon blev adopterad av sin nya, kärleksfulla matte!

GRUNDGETTA – ADOPTED! Meant to be. That about sums up G and her new mom, Sabrina. As Sabrina says, "When I saw G's…

Gepostet von Providence Animal Center am Montag, 1. August 2016

Tack till dig, okände sopgubbe som verkligen gjorde skillnad för den här kissens liv! Dela gärna det här inlägget för att hylla honom, och för att sprida lite goda nyheter till dina vänner på Facebook i dag.

TV: Välkommen in på kattkafé!