Matte säger att de ska gå till veterinären – då ger vovven klockrent svar på tal

Att ta med sitt älskade husdjur till veterinären kan vara en konst i sig.

Fråga bara Allie Piro som är stolt matte till den fina vovven Diesel. När hon ville förklara för hunden att det senare under dagen var dags för ett besök hos veterinären reagerade han på ett speciellt vis!

Nu har bilderna på den motvilliga hunden spridit sig snabbt på nätet, och fått tiotusentals gilla-markeringar på sociala medie-nätverket Tiktok.

Hundens svar på tal får djurvänner att skratta

Det verkar helt enkelt inte vara så lätt för matte att övertyga hunden om att det där veterinärbesöket måste genomföras.

Flera gånger kan man höra hur hon, på engelska, pratar med sin hund och säger att de ska gå till veterinären senare under dagen.

Hunden reagerar genom att yla lite smått, titta ner i marken, gå därifrån och ja, helt enkelt visa sitt missnöje med förslaget.

Att prata med sina husdjur är underbart, men det kan alltså också leda till ”diskussioner” man helt enkelt inte kan vinna!

– Han har alltid varit en väldigt pratsam hund. Från så tidigt som jag kan minnas pratade han alltid med alla vi passerade på våra promenader, säger Piro till djursajten The Dodo.

Till slut får tittarna dock se hur hunden sitter i vad som ser ut som ett väntrum hos veterinären. Han ser ändå rätt tillfreds ut där!

Visst är det härligt att ”prata” med sitt husdjur? Skriv gärna en kommentar och dela inlägget vidare om du håller med!