5-åriga Shon klär ut sig till superhjälte och matar hemlösa katter

Vilken superhjälte! Femåriga Shon Griffin från Philadelphia i USA har redan hittat sitt livskall. Han räddar övergivna och hemlösa katter tillsammans med sin faster och hennes fästman, skriver sajten The Dodo.

Vi behöver alla våra hjältar. Speciellt om man är en övergiven, hjälplös katt. Övergivna katter i Philadelphia behöver dock inte leta efter sin hjälte speciellt länge. De har nämligen femårige Shon Griffin, eller Catman som han också kallas, till hjälp.

Shons faster Kris Papiernik och hennes fästman har räddat katter under flera år, något de brukar visa upp på Instagram.-kontot Kolonykats. En av katterna, Bug, ville verkligen inte samarbeta när han skulle räddas och matas. Vad de än provade med så ville inte Bug äta.

Kris märkte dock att Shon hade lyckats bra med de andra katterna så hon lät den lille kattälskaren försöka.
– Bug kom över direkt och började gnida sig mot hans ben och ville bli klappad, förklarar Kris.

Sedan dess har femårige Shon varit Catman. Han kommer ofta hem till sin faster utklädd till superhjältar. Där matar han och klappar katterna, som automatiskt dras till sin hjälte.

– Det är otroligt att se. Flera av de här katterna låter inte oss komma nära men Shon får klia dem på magen och hålla i dem. Han måste ha superkrafter, säger Kris.

Vilken liten superhjälte Shon är! Jag tycker vi alla hjälps åt och delar den här artikeln med alla våra vänner så de också får läsa den här fina historien.