Pojke räddar livet på vildkatt från skogsbrand – titta nu när katten tackar honom

Pojke räddar livet på vildkatt från skogsbrand – titta nu när katten tackar honom

Den stackars vildkatten hamnade mitt i en gigantisk skogsbrand i Ohio, USA. Han var helt själv och hade ingen möjlighet att ta sig ur lågorna. Men som tur var kom George Krause till undsättning – och katten kunde inte sluta visa sin uppskattning.

Sverige är inte det enda landet som drabbats av svåra skogsbränder den här sommaren. Den extrema värmeböljan och torkan når även andra länder, som USA till exempel.

Vid skogsbränder är det tyvärr vanligt att djur far illa. Många dras med i lågorna, vissa hinner fly, medan andra tyvärr får sätta livet till. Men som tur är finns det många som är beredda att offra sina liv för att rädda djuren. George Krause är en av dem.

Pojken räddade vildkatt från skogsbrand

När skogsbranden spred sig intill hans hus såg hur en stackars vildkatt hade hamnat mitt i lågorna. George tvekade inte en sekund – han gjorde det enda rätta och sprang mot elden. Han lyckades också rädda den fina vildkatten och tog in den i huset, skriver sajten Uppskattat.

George blev lite rädd till en början, för katten såg osäker ut. Kanske skulle den gå till attack? Så fel han hade!

Efter några sekunder kastar sig katten över honom och delar ut en stor kram. De blev bästa vänner och katten kunde helt enkelt inte sluta gosa!

Visst är katter fantastiska? De som säger att katter inte har några känslor har så fel!

Dela inlägget för att hylla George som räddade livet på den fina vildkatten! Du är en sann hjälte!

Se när vildkatten tackar sin räddare: