Paret har svårt att sova om nätterna – då fångar kameran kattens ofattbara beteende

De flesta som någon gång har bott tillsammans med en katt vet nog att de är riktiga nattugglor.

Inte sällan är de små härliga djuren aktiva på nätterna och kryper gärna upp och stirrar på en i sängen.

En misse som tycks älska nätterna är Sheldon, nyligen fångade matte och husse honom på film under hans nattliga eskapader.

Katter är bra roliga djur. Många gånger har man vaknat mitt i natten med en katt som stirrar en rakt i ansiktet.

Det är fantastiskt mysiga och kryper gärna upp i sängen under nätterna och lägger sig vid fötterna.

Vissa katter går dock ett steg längre på nätterna och älskar att hålla sina människoföräldrar vakna.

En ovanligt pigg misse

Kissen Sheldon är en av de som verkligen kommer igång när solen gått ner. När hans föräldrar lagt sig för att sova så har han helt andra planer i hushållet. För att se mer exakt hur Sheldon beter sig så valde matte och husse att installera en övervakningskamera.

Ett beslut togs att köpa en kamera för att spela in sovrummet 24/7, för att visa hur galet Sheldon beter sig”, säger Nadia, Sheldons matte, till The Dodo. ”Jag tyckte att det Sheldon gör är väldigt roligt och jag ville filma det.

Matte och husse beskriver Sheldon som ”en liten aktiv rackare från Ukraina, som är kär i bus”. Och det tycks verkligen som att han lever upp till den beskrivningen.

Kolla bara vilken fotogenisk sötnos han är!

Foto: Instagram/@_sheldon_theblackcat

Kameran fångade vilda beteendet

Genom nätterna fångade kameran på film hur Sheldon väljer att tillbringa nätterna i familjens hem. Och det är minst sagt lustiga och fascinerande bilder som fångades.

Nadia har satt ihop kollage av alla de filmklipp som fångades under nätterna. Filmerna har hon delat på TikTok till folks förtjusning. Tusentals personer har sett filmerna på Sheldons nattliga äventyr.

I spelaren nedan kan du ta del av Sheldons vilda nätter:

Här är en till underbar video som tydligt visar vilken busig misse Sheldon är. Det kan dock inte vara helt enkelt att leva tillsammans med honom.

Även fast det kanske kan verka jobbigt att försöka få någon sömn med Sheldon i huset så får man inte glömma att hans beteende speglar hur bra han trivs hemma med matte och husse.

Dela gärna den här artikeln på Facebook så att fler får roas av Sheldons beteende!