Överviktiga katten dumpas av sin ägare – hittas av en familj som ger henne otrolig förvandling

Hon var i bedrövligt skick – och ägaren ville inte ha henne kvar.

Katten Lasagne dumpades hjärtlöst av sin ägare och fick komma till djurhemmet ACCT Philly i Philadelphia, Pennsylviania, i USA.

Hennes livshistoria har nu väckt stor uppmärksamhet efter det att djurhemmet lade upp henne för adoption på sociala medier.

Det var av en slump som medarbetare på djurhemmet hittade den stackars hemlösa katten i Hunting Park där hon släpade sig runt. Det gick mycket sakta, eftersom hon hade varit så vanskött av sin tidigare ägare.

När de ställde henne på vågen på djurhemmet visade den nästan 15 kilo (!).

De satte den stackars katten på en diet, skriver Mirror. Det var så klart inte bra för kissen att bära på flera kilos övervikt.

Djurhemmet lade sedan upp bilder på katten på sin Facebook-sida och vädjade till djurvännerna på orten att ta henne till sina hjärtan. De ville att någon skulle adoptera henne.

Och det tog inte lång tid!

Dessutom medförde det stora intresset för Lasagne att även andra katter på djurhemmet blev adopterade.

”Vi har varit så glada över antalet människor som har kommit in för att adoptera efter att ha hört talas om Lasagne! Våra två kattadoptionsrum för katter rymmer vanligtvis 68 katter och just nu har vi bara 27 i våra adoptionsrum – det antalet kommer utan tvekan att växa då vi får in fler katter dagligen men vi är så glada så många katter hittade fantastiska hem! ❤️ Tack till alla som delade hennes berättelse och hjälpte henne att hitta ett hem liksom så många andra katter”, skriver djurhemmet till en bild på Lasagne och hennes nya ägare.

LASAGNA HAS FOUND A HOME! 🙌Thank you to everyone who reached out about her (and to Stouffer’s for giving the new family…

Gepostet von ACCT Philly am Donnerstag, 24. September 2020

Här inspekterar Lasagne sitt nya hem!

After a good brushing in her new home, taking it all in.

Gepostet von ACCT Philly am Donnerstag, 24. September 2020

Visst är det fantastiskt hur positivt sociala medier kan påverka människor och djur! Dela gärna det här inlägget för att sprida lite goda nyheter till dina vänner på Facebook.