Övergiven kattunge ropar på hjälp i trädgården, då ser kvinnan tassarna och skyndar till veterinären

Alla djur förtjänar ett hem där de kan känna sig trygga och får all kärlek de förtjänar. Tyvärr är inte fallet så för alla våra kära djur, men tur då är att det finns hjältar som är beredda att göra allt för att ge dem en andra chans i livet.

Så var det för den lilla kattungen Scooter, som på något vis levde helt ensam på gatan. En dag jamade han högt i trädgården utanför en kvinnas hus i Indiana, USA, i hopp om att få hjälp.

Kvinnan fick syn på den lilla katten och blev förälskad direkt. Men hon såg också att kattens tassar inte var som de skulle, och skyndade iväg till veterinären.

Bildkälla: Facebook/HereKittyKittyRescue

Den lilla kattungen Scooter hade inte fått en enkel start på livet. Vad vi vet så var den helt ensam när den en dag bestämde sig för att det var dags att förändra livet, och hitta ett hem för alltid.

Jamade utanför dörren

En kvinna hörde Scooter jama utanför ytterdörren och gick ut för att hjälpa.
Men Scooter var inte bara helt ensam. Han hade också problem med sina tassar.

Bildkälla: Facebook/HereKittyKittyRescue

Den lilla kattungens tassar var deformerade, vilket gjorde att det var väldigt svårt för honom att ta sig runt. Det gick, men det såg ut som om han kunde ha ont. Särskilts svårt skulle det bli för honom att överleva ute i det vilda då han inte kunde jaga som andra katter.

Deformerade tassar

Kvinnan bestämde sig för att hjälpa och tog kontakt med en lokal katträddningsgrupp vid namn Here Kitty Kitty Rescue.

Hemmet tog in Scooter, som dessutom var undernärd och hade fått en infektion i sitt öga. Det visade sig att han fötts med kortare ligament i benen, vilket hade fått tassarna att vända sig in mot kroppen.

Bildkälla: Facebook/HereKittyKittyRescue

Scooter fick alla mediciner han behövde och började snart må bättre. Det tog inte heller lång tid innan hans busiga sida kom fram, precis så som alla kattungar är!

Älskade att leka

Trots att hans tassar var deformerade var det ingenting som stoppade Scooter från att ha riktigt roligt. Han älskade att leka med de andra fosterkatterna och han verkade inte bry sig om att tassarna inte såg ut som alla andras.

När Scooter hade blivit tillräckligt stark var det så dags att äntligen få det där kärleksfulla hemmet han och alla andra katter förtjänar.

Bildkälla: Facebook/HereKittyKittyRescue

Eftersom han älskade att leka med andra katter försökte Here Kitty Kitty Rescue hitta ett hem där fler katter bodde – och det var precis vad de lyckades med.

Återhämtade sig – och adopterades

Ett par som hade två andra katter förälskade sig i Scooter, och adopterade honom.

”Scooter har hittat sin familj och älskar sina två storebröder. Han bestämmer i huset och försökte till och med ta sin brors mat. Tack så mycket till Nathalie och Anthony som tagit Scooter till sina hjärtan”, skriver organisationen på sin Facebook-sida.

Bildkälla: Facebook/HereKittyKittyRescue

Scooter älskar sitt nya hem och leker hela dagarna med sina bröder. Nu önskar vi honom all lycka till i livet!

Alla katter förtjänar ett kärleksfullt hem, dela vidare om du håller med!