Nu hyllar vi djurvännerna som agerade blixtsnabbt för att rädda liv

Jag är så glad att det finns människor som har möjlighet att hjälpa våra fyrbenta vänner när de har lämnats ensamma. Våra husdjur kan oftast inte klara sig själva utan oss – och vi måste ställa upp för dem upp för dem.

Som tur är finns det människor runt om i hela världen som tar hand våra kära djur som hamnat på gatan. Deras arbete är verkligen viktigt att uppmärksamma så att de kan få större resurser till att göra det de är bäst på: att rädda djur.

Djurräddarna på organisationen Hope For Paws fick ett samtal om en katt som hade gömt sig under ett skjul – och av allt att döma var kattmamman inte ensam.

De skyndade till platsen för att se hur de kunde hjälpa till.

Bildkälla: Youtube

Kattmamman springer iväg

De förstod snabbt att den rädda kattmamman bara ville skydda sina nyfödda små kattungar – och kom på en smart plan för att försöka locka ut henne.

Genom att ställa fram en bur med mat i började mamman försiktigt gå in i den. Problemet var bara att hon inte gick tillräckligt långt in för att dörren på buren skulle slå igen. Så hon sprang iväg istället.

Bildkälla: Youtube

Agerar direkt

Men då passade djurvännerna på – och började sakta men säkert att rädda kattungarna från skjulet.

Bildkälla: Youtube

Därefter får de en mycket skönare plats att ligga på.

Bildkälla: Youtube

Här nedanför kan man se en fin film på hela räddningen – och när kattmamman äntligen får träffa sin söta små änglar igen.

DELA GÄRNA DEN HÄR ARTIKELN MED DINA VÄNNER SÅ ATT FLER KATTER OCH MÅNGA ANDRA DJUR KAN RÄDDAS. 

<div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/djurbibeln" data-layout="standard" data-action="like" data-show-faces="false" data-share="false"></div>