Mystisk kattunge försöker säga något till kvinna på gatan – då bestämmer hon sig för att göra det enda rätta

En kattunge hittades mystiskt ensam mitt på gatan.
Då bestämde sig denna kvinna för att göra det enda rätta.

Plötsligt stod Katie Long öga mot öga med en liten katt. Missens päls var blöt och reaktionen glasklar när hon gjorde ifrån sig ett läte som Katie bara inte kunde säga nej till.

Det var en helt vanlig dag i Arkansas, USA. När hon fick syn på en kattunge på asfalten stannade hon förstås genast.

Hon gick därefter ut för att se efter kattungen.

På sin Instagram har hon berättat om om händelsen i form av ett videoklipp som fått mycket stor spridning via det sociala mediet. I skrivande stund har över 1,2 miljoner användare gillat klippet och det är inte svårt att förstå varför.

Kvinnan hittade kattunge mitt i gatan

Hon stod där intill en kattunge – som alldeles uppenbart ville säga henne någonting. Katten gnydde och tittade på Katie som förklarar att hon ville göra allt för att hjälpa den lilla fyrbenta men ensamma kattungen att hitta hem.

Katie skriver att hon nästan kom hem med en kattunge denna dag.

– Självklart var vi tvungna att stanna och flytta på henne. Men det fanns ingen mamma i sikte, skriver Katie på Instagram.

Hon fortsätter:

– Jag tog med henne in i lanthandeln för att se om någon visste var hennes familj var, utan lycka. Det fanns inte en chans att mitt blödande hjärta skulle lämnat henne helt ensam i kyla och regn… Så jag accepterade att jag skulle ta henne till ett djurhem eller troligen hem till mig sen såg vi en gammal man komma ut för att hämta posten.

Det var då som hela historien fick en vändning – en mycket positiv sådan.

– Vi sprang dit för att se om han hade någon information och det hade han! Han ledde oss till några hus ner till hennes familj och jag kunde återförena dem! Jag älskar ett lyckligt slut.

Så underbart att kattungen kom hem till slut! Tack till dig Katie, som visade stort hjärta för den lilla katten i en utsatt position. Dela gärna vidare inlägget om du också vill hylla henne!