Lilla kattungen ligger för döden – då tvingas veterinären till oväntade nödlösningen

Mirakel kan faktiskt ske när man allra minst anar det.

För lilla kattungen Ellie började tiden rinna ut för henne och hon låg för döden.

Trots att hon befann sig hos veterinären verkade det inte finnas en lösning, tills veterinären plötsligt tog ett oväntat beslut.

Vad gör vi inte för våra älskade fyrbenta vänner när de mår dåligt? Allting om det finns någonting som gör att de faktiskt kan klara sig.

När lilla kattungen Ellie, som bara var fyra veckor gammal kom till veterinären efter att djurälskaren Maureen Franklin hittat henne, var hon i dåligt skick.

Hon var så undernärd att hon låg för döden.

– När hon kom in var hon nästan död och så svag att hon kunde knappt lyfta på hennes huvud. Hon hade inga röda blod celler och hennes tandkött var faktiskt vitt, säger Maureen till The Mirror.

Miracle of Tiny Kitten Saved By Emergency Blood Donation – From A Dog.A tiny four-week old kitten has been saved from…

Gepostet von Blessed Cats am Sonntag, 24. November 2019

Annorlunda metoden för att rädda hennes liv

Då tvingades veterinären ta till en annorlunda metod som sällan görs inom läkekonsten – att göra en blodtransfusion mellan två raser.

Veterinärens assistent erbjöd sin egen hund Bella, som otroligt nog visade sig vara en perfekt match till lilla Ellie.

– Blodtransfusioner mellan två raser är inte vanligt. men om vi inte hade gjort det skulle hon ha dött, säger veterinären Sara Jackson

Blodtransfusionen hjälpte Ellie ett tag men snart igen behövde hon mer blod för att återhämta sig.

Med ren tur hittades ännu en perfekt matchning och Ellie mår nu bra efter att ha fått en transfusion från en katt, efter hundens Bella hjältemod.

Wow va otroligt! Så glad att höra att hon nu mår mycket bättre! Hon hade sannerligen tur Ellie! Det värmer mitt hjärta att höra dessa historier!