Kvinnan tvingas ge upp om sin försvunna katt – 5 år senare får hon ett samtal som förändrar allt

Kvinnan tvingas ge upp om sin försvunna katt – 5 år senare får hon ett samtal som förändrar allt

Katten Bernie försvann spårlös från sitt hem i Kentucky för dem år sedan.

Hans matte Margaret Burcham var förkrossad och trodde aldrig att hon skulle få se honom igen, men fem år senare får hon ett samtal som förändrar allt.

När katten bernie försvann från sitt hem i kentucky gjorde hans matte Margaret allt i sin makt för att få hem honom igen.

Men trots hennes ansträngningar hittades aldrig katten.

– Jag ringde till alla katthem, men ingen hade plockat upp en katt med Bernies beskrivning, sade Margaret till WCPO9.

Dagar blev till veckor, veckor till månader och månader till år. Och utan någon Bernie i sikte gav Margaret till slut upp.

Det osannolika hände

Men fem år sedan fick hon ett samtal som förändrade allt. en volontärgrupp i Texas som ägnade sig åt att hitta försvunna djur sa att de hittat hennes katt på gatorna i Waco, Texas.

Enligt WCPO 9 var Bernie chippad vilket gjorde att man kunde hitta Margaret snabbt. Och som tur var verkade Bernie både frisk och väl omhändertagen.

Många frågor återstår

Margret blev såklart överlycklig när hon hörde nyheterna om sin älskade katt. Men kunde inte förstå hur han hade hamnat i Texas av alla ställen, hela 160 mil bort.

Ännu har ingen svaret på den frågan men vad vi vet är att Bernie och Margret har fått återförenas tack vare en volontär. Och ögonblicket blev minst sagt känslofyllt.