Kvinna hör ljud från röret i källaren – tar sig en nämare titt och ser hjälplösa ögon stirra tillbaka

Ibland händer saker som förändrar tillvaron snabbt. Det vet inte minst Kass, som hittade något väldigt oväntat i ett rör nere i sin källaren.

Kass driver TikTok-kontot @PhillyFoodGirl, och när hon valde att stänga av AC:n i sitt hus för en tid sedan började hon höra konstiga ljud, rapporterar The Dodo.

Hon tyckte att det var väldigt konstigt och bestämde sig därför snabbt för att hon skulle undersöka saken närmre.

Och mycket riktigt var det en liten familj som gömde sig därinne.

@phillyfoodgirl I’m dying. What do we do?!?!? #rescue #thechosenone #mommom #mom #mommy #catdistributionsystem #catsoftiktok #kittensoftiktok #kittens #twins ♬ A-O-K – Tai Verdes

Katterna tittade ut från röret

När Kass kollade i röret hittade hon nämligen en kattunge, och snart stod det klart att det var fler ungar och en mamma som gömde sig där.

Hon gjorde sitt bästa för att locka till sig katterna, och bestämde sig för att göra en plan dagen efter för hur hon skulle hjälpa dem därifrån.

@phillyfoodgirl 😭😭😭😭😭😭 #rescue #thechosenone #mommom #mom #mommy #catdistributionsystem #catsoftiktok #kittensoftiktok #kittens #twins #update ♬ original sound – phillyfoodgirl

Kass hade lagt ut lite mat till katterna, men plötsligt hörde hon ett desperat ljud och insåg att något var fel.

Hörde ett desperat läte

När hon tog sig en titt fanns det inga spår efter familjen kvar i röret, men en av dem hade uppenbarligen fastnat.

”Det lät så högt inifrån röret,” har hon sagt i en videon. ”Men vi kunde inte se honom.”

Tillsammans med sin familj påbörjade hon då en stor räddningsaktion. De sågade isär röret och var fast beslutna om att hjälpa den lilla katten.

@phillyfoodgirl I can’t even believe the #catdistributionsystem finally picked us 🥺🥺🥺😭😭😭 #rescue #thechosenone #mommom #mom #mommy #catdistribution #catsoftiktok #kittensoftiktok #kittens #twins #update ♬ original sound – phillyfoodgirl

”När vi fick ut honom slutade han pipa,” har hon sagt i en video. ”Vi gav honom lite mat. Han var så hungrig, han var bokstavligt talat utsvulten. Det var då vi insåg att ’vänta lite, ljudet vi hörde dagen innan och den morgonen var inte de andra två [katterna] vi såg. Det var han som suttit fast där nere hela tiden.'”

Adopterade Murph

Direkt efter händelsen tog de med kattungen för att se till så att han mådde bra, och de besökte sitt lokala djurcenter. Men ganska snabbt stod det klart att den lilla killen, som fått namnet Murph, var menad att stanna kvar hos Kass.

Till familjens stora glädje verkar han trivas väldigt bra hemma hos dem, och som tur är har Murph hittat en familj som älskar honom.

@phillyfoodgirl One week of loving Murph #MurphyDanger #MDW #catdistributionsystem #rescue #thechosenone #mom #mommy #catdistribution #catsoftiktok #kittensoftiktok #kittens #kitten #murphtok #murphdanger #love #fy #fyp #cat #cats #viral ♬ original sound – phillyfoodgirl

Vart resten av hans syskon och hans mamma tog vägen är dock fortfarande oklart.

”Jag tror hon begav sig av med ungarna för hon är inte här,” har Kass sagt i en video enligt The Dodo. ”Vi har inte hört nånting, och ungarna är spårlöst försvunna. Jag ska fortsätta hålla utkik, men jag vet inte.”

Vi önskar hela familjen och lille Murph allt gott!