Kvinna går med katten mot soptunna och tror ingen ser – då fångar kameran när hon gör det fruktansvärda 

Det är alltid så hjärtskärande att se när djur far illa. Speciellt olyckligt är det när orsaken till att de far illa är människor.

För ett tag sedan fångades en kvinna på övervakningskamera när hon gör något fruktansvärt mot en stackars katt.

Katter är så himla fina djur. Visst, de kan vara bestämda och tidvis lite bitska. Men trots det så är de fantastiska sällskapsdjur som förtjänar all kärlek som de kan få.

Men tyvärr är det långt ifrån alla som skulle hålla med om det. Det finns personer som är medvetet elaka och hjärtlösa mot de stackars djuren.

I USA hamnar omkring 6,3 miljoner husdjur hos djurräddare varje år. Av dessa är omkring 3,2 miljoner katter. Med andra ord så är det ett stort problem med djurägare som inte kan eller vill ta hand om sina djur.

Kameran fångade kvinnans beteende

En okänd kvinna är nu efterlyst efter att ha gjort något helt oförlåtligt mot sin katt. En övervakningskamera fångade hela förloppet.

Bilderna ur filmen visar hur en kvinna parkerar sin bil vid en parkeringsplats och kliver ut. Ur bilen plockar hon ut en kattbur med en liten katt i, sedan börjar hon gå från bilen…

Hon går upp mot ett lusthus som ligger en bit därifrån. Väl där lägger hon i kattburen i en soptunna och går sedan därifrån som om inget hänt.

Inlåst i buren hade katten ingen som helst möjlighet att fly. Han var instängd och hade ingen tillgång till varken mat eller vatten. Men lyckligtvis fanns det en person som på håll observerade hela händelseförloppet och kunde rädda den stackars missen från sitt grymma öde.

Hjälten räddade missen

Personen tog med sig katten till ett djurhem, där fick han namnet ”King Triton” och blev överröst med kärlek, vilket han behövde efter sin tidigare elaka matte.

Hemmet som tog hand om honom, ”Rosenberg Animal Control and Shelter” söker fortfarande efter kvinnan som dumpade katten – i hopp om att få ställa henne till svars för gärningen.

Efter att historien kom ut i sociala media har många reagerat på katten tragiska öde.

Hon kunde bara ha lämnat katten på härbärget hos personalen där, varför är det så svårt att köra upp dit?”, kommenterade en person på Facebook.

Herregud, det här är fruktansvärt…”, skrev en annan.

Men som tur är lyckades hemmet tack vare all uppmärksamhet hitta en ny familj som ville adoptera honom.

Nu hoppas vi att King Triton får all kärlek som han förtjänar och behöver!

Blev du också förfärad över att någon kan göra så mot en stackars katt? Skriv gärna en kommentar och dela artikeln på Facebook!