Kattunge-tvillingarna räddades från en tidig död – nu vägrar de lämna varandras sida

Djuren är verkligen fantastiska. Vid flera tillfällen visar de prov på hur äkta kärlek och gemenskap ska se ut. Sår är fallet med de här två kattungarna, som sida vid sida tagit sig genom livets svåra perioder.

Tidigare i somras omhändertogs en kull utsatta kattungar av Animal Welfare League i Arlington, Virginia. I kampen för överlevnad blev kattungarna väl omhändertagna av flera volontärer som direkt inledde det intensiva arbetet i att få kullen friska och hälsosamma. Vilket även Love Meow skrivit om.

Volontärerna märkte däremot snabbt att läget var extra kritiskt för två av kullens minsta krabater, Jace och Jackie. Då tog volontären Lauren Strycula beslutet att ta med sig de små syskonen hem, för att kunna ge dem ännu mer kärlek och hålla dem under ständig uppvaktning.

Beslutet visade vara helt rätt. De små kattunge-syskonen Jace och Jackie började snabbt att bli bättre. I takt med en kontinuerlig medicinering, matning och vård växte de små liven sig starkare samtidigt som de till allas lättnad började lägga på sig lite vikt.

Blev friska

Veckorna gick och lyckan var total. Kattungarna tog sina första kliv utanför boet, lärde sig hitta till kattlådan och sida vid sida lärde de sig att äta ifrån ett fat.

Varje litet viktigt kliv gjorde de tillsammans och byggde upp ett enormt starkt syskonband. Även ifall de ser nästan identiska ut, så har de två olika och starka personligheter. Jace är den busiga brodern medan Jackie är den mjuka systern.

När de små kattungarna blev tillräckligt starka för att klara sig på egna ben visste volontären Lauren att hon skulle vara tvungen att hitta någon ägare till dem.

Men Lauren insåg att det inte kunde bli vem som helst – syskonbandet mellan kattungarna var så starkt att hon inte kunde med att bryta det. Därav var hon tvungen att hitta någon eller några som kunde ge lika mycket kärlek till båda missarna.

Tvillingarnas nya hem

Paret Alexandra och Bryan såg de fyrfotade syskonparet på Instagram, hörde intresserat av sig till Lauren och välkomnade sedan kattungarna till sitt nya hem.

”Jag kommer alltid att minnas kattungarnas smittsamma livsglädje, deras omedelbara förtroende för alla de någonsin träffat, deras fåniga och smittsamma personligheter och deras söta kärlek till varandra”, skrev Lauren enligt Love Meow. ”Min del i tvillingarnas historia kan ta slut, men deras lyckliga liv börjar nu.”

De små tvillingarna trivdes direkt i sitt nya hem, döptes om till Whiskey respektive Pippa och omfamnades av parets enorma kärlek.

Deras sätt att vara bundna till varandra har nu fascinerat tusentals människor och de faktum är att de små liven inte gör något utan den andra själsfränden vid sin sida

”De leker tillsammans och de gråter när de tappar bort varandra”, föklarar Alexandra för Love Meow och fortsätter:

”De sover tillsammans och äter tillsammans. De använder till och med kattlådan tillsammans, sida vid sida.”

Vilka bedårande krabater! Lämna gärna en kommentar på Facebook om du också tyckte att det var hur gulligt som helst! Dela även gärna det här så att fler kan få ta del av deras underbara historia!