Kattunge ställs öga mot öga med en liten igelkott – reaktionen har setts av miljontals tittare

Kattungen och igelkotten blir bästa vänner!

Det är onekligen alltid intressant att se när olika typer av djur möter varandra för första gången. I det här fallet ska vi titta närmare på vad som händer när en kattunge får möta en liten igelkott.

Mötet dokumenterades i form av ett videoklipp som visats över 26 miljoner gånger på nätet. Det är inte svårt att förstå varför det är så pass lockande – för dessa små underbara liv är så söta.

Youtube-användaren ”TheSorryGirls” förklarar att igelkotten heter Harley och kattungen Loki. De blir vänner och det är så fint att se den gemensamma respekt de visar varandra.

I en kommentar till inlägget svarar Youtube-användaren på varför igelkotten är ett husdjur och inte lever i det vilda: ”Detta är en afrikansk pygmé-igelkott, köpt från en uppfödare. I Kanada är det lagligt att äga denna typ av igelkott som husdjur. Det varierar per land och stat”.

Klippet har blivit en stor succé på Youtube. En av alla miljontals tittare skriver: ”Den där blicken i Lokis ansikte är nyfiken och förvånad och rädd på samma gång och det är det sötaste uttrycket någon kattunge någonsin kan ha”.

Se det unika mötet i klippet:

Så underbart! Dela gärna vidare inlägget om du också älskar djur.