Kattungar möter sin pappa för första gången – hans reaktion får ägaren att sträcka sig efter kameran

Kattpappan ska möta sina ungar för första gången.
Reaktionen har visats miljontals gånger på nätet och det är inte svårt att förstå varför.

Låt oss få presentera kattungarna Panda, Nala, Sky, Milo och Rudy. De är fem syskon som kom till världen förra året och är förstås bedårande.

Men det var lite svårt att övertyga deras pappa – åtminstone till en början …

Ett videoklipp från Youtube-användaren Kitten Heaven har visats miljontalet gånger på nätet – och där får vi tittare följa med när syskonen enligt uppgift för första gången ska få träffa sin kattpappa, som heter Tommy.

Hur det går? Tja, lite trevande kan man minst sagt säga – åtminstone i början.

”Att döma av hur snabbt han gav sig av, kan den katten också vara min pappa”, skriver en tittare skämtsamt(?) i kommentarsfältet på Youtube.

”Älskar när mamma jamar och alla springer till henne och man ser alla dessa små svarta kattungesvansar i luften, så bedårande! Kattmammor är så värdefulla för sina ungar”, skriver en annan tittare.

Det görs flera försök men varje gång kattungarna ska närma sig Tommy väljer han att lägga benen på ryggen! Kattägaren förklarar i en kommentar till videon:

”Söta kattungar träffar sin kattpappa för första gången! Söt, bedårande och rolig reaktion. Pappan är lite rädd först men älskar och accepterar dem som sina egna mot slutet”, skriver ägaren.

Se själv i videoklippet här nedan.

Haha, vilken rolig kattpappa. Vilken tur att kattungarna fick närma sig honom till slut!

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar katter.