Katten vägrar släppa mattes gravidmage – se nu reaktionen när bebisen föds

Alla som har husdjur vet hur oroligt kärleksfulla och omtänksamma de kan vara. Den här historien gjorde mig så glad – och visar verkligen hur kloka djur är!

Liel Ainmar Assayag adopterade en katt från ett katthem och döpte henne till Panda. Katten blev genast förtjust i sin matte och började följa henne vart hon än gick. Det var speciellt en kroppsdel som intresserade henne – Liels mage.

Pandas favoritplats var att ligga rakt över mattes mage. Men den blev långsamt större och större, snart var den så stor så att Panda fick ligga bredvid den istället.

01
Facebook

Det var precis som att Panda väntade på något inne i magen.

 

10
Facebook

Ända sedan Liel blev gravid har Panda varit extra kärleksfull och gosig med henne. Hon måste helt enkelt ha känt på sig att det fanns någon där inne som behövde hennes kärlek.

02
Facebook

Efter nio månader kom äntligen Liels efterlängtade son, Sean.

11
Facebook

Panda verkade först vara lite förvirrad, men nosade på bebisen och förstod. Det var ju det här hon väntat på hela tiden.

03
Facebook

Idag är Sean och Panda bästa vänner, och Liel är stolt mamma till dem båda. Panda älskar fortfarande att sova tillsammans med Sean, precis som hon gjorde när han låg i magen. På natten får hon dock inte vara i hans säng, men då lägger hon sig på golvet bredvid istället, så nära hon kan.

04
Facebook

Sean kanske inte förstår det riktigt än, men han har fått en vän för livet.

05
Facebook

Djur är ju för underbara! Blev du glad av den här historien? Gilla gärna artikeln och dela den vidare till dina vänner!