Katten smyger upp bakom ryggen på kaninen – kaninens reaktion får missen att ångra sig rejält

Att se olika typer av varelser ur djurriket interagera med varandra kan ofta vara en spännande syn.
Ofta blir de olika husdjuren också vänner, men det finns även exempel där så inte är fallet.

Här ska vi titta närmare på hur det gick till när en katt till slut vågade sig fram till familjens kanin.

Katten hade nämligen länge varit lite rädd för den större kaninen. Här ställdes en liten matskål bestående av bland annat morötter fram för kaninen. Samtidigt som katten avvaktade under bordet.

Till slut vågar sig missen fram.

Kaninen vänder sig om lite halvhjärtat, medan katten då slår mot kaninens nos.

Katten vågar sig fram till kaninen

Kaninens reaktion?

Hur lugn som helst fortsätter den bara med sin lilla matrutin, och bryr sig inte om katten. Man kan också höra hur kattägaren säger åt missen att vara snäll och inte slå på kaninens nos.

Efter ett tag sticker katten iväg.

”Katten har alltid varit rädd för kaninen (som inte kunde bry sig mindre) men kom äntligen tillräckligt nära för att röra vid honom den här gången. De är bara tillsammans när de övervakas, båda var oskadda”, skriver husdjursägaren till Youtube-klippet.

I kommentarsfältet till klippet är det många djurvänner som reagerat och tyckt att det är spännande att se de båda djurens interaktion.

”Intressant att se olika reaktioner från katter eller djur i allmänhet, mina katter brydde sig praktiskt taget inte om mina kaniner, de accepterade bara deras närvaro och gick vidare”, skriver en tittare i en kommentar till videoklippet.

Vad har du att säga om detta? Skriv gärna en kommentar!