Katten smyger in med sin väldigt speciella vän, se nu vad som kommer in genom kattluckan

Katten kommer in genom kattluckan.
Men det är vad som kommer efter som får djurägarna att spärra upp ögonen ordentligt.
Det hela slutade i en stor, men riktigt härlig djurchock!

För alla oss som har eller har haft katter i vår närhet vet att de fyrfota små liven då och då dyker upp med saker som kanske inte alltid är så uppskattat i hemmet.

Det kan exempelvis vara alltifrån döda möss till annat som katten har hittat ute i det fria. Att katten stolt vill visa sin ägare vad den hittat… ja, det tror jag nog de flesta kattägare någon gång har varit med om.

Katter är fantastiska djur, men just när det kommer till detta speciella drag… tja, det gillar nog inte de flesta djurägare.

Kattens nya oväntade vän!

Men i det här fallet har katten med sig någonting helt annat när den kommer innanför dörren. I stället för någon död fågel så har katten hittat – en ny vän! Och det är kanske inte de mest väntade av vänner.

Det som är lite speciellt med detta klipp som spreds över nätet för ett par år sen, är att kattens kompis följer efter – genom kattluckan… Snabbt kan man ana att det är någon varelse som katten har hittat någonstans i skogen.

Klippet är helt fantastiskt – för snart står det klart att det är ett rådjur som katten har blivit vän med ute i det fria. Tillsammans kommer de in till husse och matte och bjuder på en riktigt härlig djurchock!

Jag älskar sådana här historier!

Se det fantastiska klippet i spelaren här nedanför, och dela gärna vidare om du också är en sann djurvän!

TV: Älg anfaller golfare