Katten närmar sig bebis i spjälsäng – då fångar kameran det som får mitt hjärta att smälta

Det var kärlek vid första ögonkastet när katten Zorra träffade sin nya familjemedlem, bebisen Brody.

Mamman Lindsey visste att Zorra och Brody hade ett speciellt band. Ändå tappade hon hakan när hon såg övervakningsfilmen från sonens rum.

Katten Zora och pojken Brody är bästa vänner. Trots att de inte kan kommunicera har de ändå förstått varandra, och framför allt respekterat varandra.

– Hon (Zora) har alltid varit tålmodig med honom och aldrig visat sig aggressiv. Det var nästan som om hon förstod att Brady var en bebis som lärde sig om världen runt om honom, säger Lindsey Needham till The Dodo.

För varje dag som gått har Brady börjat kommunicera allt mer, på sitt eget sätt naturligtvis. Det fick Lindsey och hennes make erfara nyligen.

När de precis hade lagt Brady för natten hörde de plötsligt hur någon smög sig in i sonens rum.

De har en babymonitor i rummet som är kopplad till telefonen, så det första de gjorde var att se efter vad som faktiskt pågick. De såg snart att ”inbrottstjuven” var ingen mindre än Zora. Bara det var själ nog att dra på smilbanden. Men när de såg vad hon och Brady gjorde kunde de inte hålla sig för skratt.

Titta nu när katten Zora smyger in till bebisens rum:

https://www.youtube.com/watch?v=fDi8EVy-WEQ&feature=youtu.be

Det här klippet gjorde min dag! Brady och Zora kanske inte pratar varandras språk. Men det är uppenbart att de förstår varandra.

Djur är verkligen häpnadsväckande varelser!

Dela gärna detta med dina vänner så de också får ta del av detta bedårande ögonblick!