Katten hittas dyngsur i garderoben – när ägaren tittar på övervakningsfilmen kan hon inte sluta skratta

Katten hittas dyngsur i garderoben – när ägaren tittar på övervakningsfilmen kan hon inte sluta skratta

Kattägaren Laura Lee blev minst sagt förbryllad när hon en dag hittade sin älskade katt Peach i garderoben. Att den var just i garderoben var inget direkt häpnadsväckande, det var ju där den lilla katten brukade sova.

Däremot kunde inte Laura förstå hur det kom sig att Peach var alldeles dyngsur.

När hon senare tittade på film från sin övervakningskamera insåg hon det hysteriska.

Det var när Laura Lee skulle säga god natt till sin älskade katt Peach som hon gjorde den minst sagt anmärkningsvärda upptäckten.

– Jag gick in i garderoben där Peach sover, för att klappa henne innan jag skulle gå och lägga mig. Då såg jag att hon var alldeles dyngsur, säger Laura till The Dodo.

Bredvid Peach stod hennes andra katt, Boo. Just då och såg han ovanligt snäll och oskyldig ut.

Kameran fångade Boos tilltag

Eftersom det inte regnat den dagen förstod Laura att Peach måste ha ramlat i familjens pool på tomten. Men som många vet gillar ju inte alla katter vatten, så Laura frågade sig varför Peach plötsligt fått för sig att ta ett kvällsbad.

Som tur var hade familjen satt upp en övervakningskamera som vette mot poolen. Och när Laura tittade igenom klippen från kvällen förstod hon vad som faktiskt hänt. Vi kan bara tänka oss hur svårt det måste ha varit för henne att hålla sig för skratt.

Titta här vad som händer när katten Peach närmar sig poolen:

På klippet syns det klart och tydligt att Boo kanske inte är så oskyldig som han ser ut. I filmen får han till en riktig kanonträff som gör att Peach flyger ner i poolen. Som tur var kunde hon ta sig upp utan några större problem.

– Hela familjen skrattade så mycket när vi såg vad som faktiskt hänt, säger Laura till The Dodo.

Laura beskriver Boo som en lekfull katt som gärna söker Peach uppmärksamhet. Men kärleken är inte alltid besvarad då Peach gärna drar sig undan för att vara ifred, ibland kan det ta sig uttryck i att hon är elak mot sin kattbror. Den här gången var det uppenbarligen ombytta roller!

Katter är verkligen helt fantastiska djur och så härliga! Man vet aldrig vad de kan hitta på!

Dela om du också uppskattar katter!