Katten Frankie har 4 öron och 1 öga – charmar alla med sin unika värme

Ibland har naturen lite roligt samtidigt som den skapar livet, och denna unika katt är verkligen något utöver det vanliga.

Möt Frankie, katten med 4 öron och ett öga!

 

Instagram/frank_n_kitten

En familj hittade två kattungar under deras hus och tog omedelbart in de små kattungarna för att ta hand om dem.

Frankie och hans bror blev väl omhändertagna av familjen, innan de togs till Geelong Animal Welfare Society (GAWS) i Australien, där de kunde få den veterinärvård de behövde.

Instagram/frank_n_kitten

Lilla Frankie (kärleksfullt namngiven efter Frankenstein) hade ett infekterat öga, för att inte tala om sina fyra öron.

Han fördes rakt in på operationsbordet för att operera bort det skadade ögat. Efter operationen fick han komma hem till en volontärarbetare på GAWS som heter Georgia, där Frankie kunde återhämta sig i lugn och ro.

Instagram/frank_n_kitten

Men Georgia blev snabbt väldigt fast vid den tillgivna katten och bestämde sig för att hon inte kunde låta honom skickas tillbaka till ett katthem.

”Inom ett par timmar från det att han kommit hem, insåg jag att det var något speciellt med honom och jag klarade inte av tanken på att han skulle skickas tilllbaka”, säger Georgia till Love Meow.

Instagram/frank_n_kitten

Under sin tid när Georgia har jobbat på Geelong Animal Welfare Society, har hon tagit hand om 80 katter och kattungar – bara under det gångna året.

Men Frankie var den enda katten som hon hade svårt att låta åka tillbaka till djurskyddshemmet. Så hon fattade beslutet att adoptera honom.

Det visade sig att Frankies extra öron orsakats av en genetisk defekt, vilket också ger honom ett överbett. Frankie kommer sannolikt att behöva ta bort några tänder i framtiden för att undvika att de växer in i munnen på honom.

Instagram/frank_n_kitten

Eftersom Frankie behöver och kommer behöva en hel del veterinärvård i framtiden, har Georgia haft svårt att täcka alla kostnader. Men tack och lov har organisationen GAWS lovat att betala de medicinska räkningarna, inklusive Frankies operation och eftervård, eftersom de anser att ”varje djurliv är dyrbart”.

Och Georgia är inte den enda personen som blivit lite kär i lilla Frankie. Hennes son, Arthur, är numera Frankies bästa vän och denna speciella katt älskar att vara med människor.

Instagram/frank_n_kitten

Georgia tog exempel med honom när hon besökte en gammal dam på hennes 90-årsdag, och hon var så glad att se den ovanliga katten att hon inte kunde sluta att kela honom.

Det verkar som om Frankie är en riktig liten människotjusare…

Instagram/frank_n_kitten

Frankie fortsätter att ge sina räddande änglar all kärlek i världen, det finns inget han hellre vill köra än att krypa upp i knät och gosa med sina favoritmänniskor.

Även om Frankies genetiska tillstånd är sällsynt, finns det många katter med hans tillstånd som har lyckats hitta kärleksfulla ägare och hem.

Tack till vänliga människor som kan se bortom skillnader och utseende, tack vare er får katter som Frankie den kärlek och ompyssling som de förtjänar!

Instagram/frank_n_kitten

Jag skulle älskar att får höra dina tankar om denna historia, så var noga med att lämna dina kommentarer på Facebook, under artikeln.

Glöm inte heller att dela Frankies historia om du anser att alla katter har rätten till ett lycklig liv!