Katten försvinner med en bit mat varje morgon – när djurvännerna inser varför krossas deras hjärtan

Katten försvinner med en bit mat varje morgon – när djurvännerna inser varför krossas deras hjärtan

Byborna gör allt för att få i de hemlösa katterna lite mat. Men trots att de serverar alla en stor mängd är det alltid en av katterna som inte äter.

I stället väntar hon på att få med sig en bit mat att ta med sig därifrån. Till en början ställer sig flera av djurvännerna frågande till kattens beteende men när de inser vad hon ska med maten till krossas deras hjärtan.

Vid vägkanten har djurvänner dukat fram mat till de hemlösa katterna. De flesta kastar sig över skålarna och frossar i den erbjudna maten.

Men det är en katt, som djurvännerna döpt till Dongsuk, som aldrig tar en tugga.

Det spelar ingen roll att djurvännerna plockar fram den ena maträtten efter den andra. Dongsuk väntar på något helt annat.

Satte upp kameror

När djurvännerna till slut lägger mat i en liten plastpåse tar hon tacksamt emot den och springer iväg.

Foto: Youtube

Djurvännerna funderade länge och väl på varför hon betedde sig så underligt och bestämmer sig till slut för att ta reda på det.

Med hjälp av en tracker i matpåsen kan de följa efter henne. Och spåren leder dem till ett förråd på en parkeringsplats.

Väl där hittar det en mängd tomma matpåsar. Men någon katt syns inte till.

Djurvännerna sätter upp kameror på platsen och väntar ivrigt på att få se vad det är hon gör med maten på platsen.

Det visar sig att Dongsuk har en liten kattunge på platsen och att det är dennes utsvultna mage hon levererar mat till varje dag.

Starka moderskänslor

På videon ser man hur kattmamman lämnar över påsen med mat till den lilla kattungen som sliter upp påsen och börjar äta.

Hennes starka moderskänslor gjorde att hon väntade med att äta tills hennes unge blivit mätt.

Det visade sig senare att Dongsuk haft flera ungar men att de gått bort. Kanske var det därför hon gjorde allt i sin makt för att skydda den unge som var kvar och ge den all mat och kärlek som den behövde för att klara sig själv ute på gatan en dag.

Se mer av denna otroliga historia i videon nedan:

Den här historien berör mig hela vägen in i hjärtat. Att se kattens kärlek till sitt barn är underbart. Dessa djur och deras stora hjärtan förtjänar en hyllning.

Dela om du håller med.