Katten får möta familjens nya hundvalp för första gången – klockrena reaktionen fångas av kameran

Möt katten Milo! Han är en femårig katt som älskar uppmärksamhet och vet hur man tar plats.

Han bor hos sin matte Erika Longo sedan han var en liten kattunge och älskar att bli bortskämd.

Samtidigt förändrades allt för ungefär ett år sedan. Då gick Milo från ensamt husdjur i hushållet, till en del av en duo.

Det var nämligen då som Erika välkomnade hem hunden Beckham till lägenheten. Den lilla golden retriever-valpen fick först hälsa på den ganska så skeptiska katten.

Foto: instagram.com/mr.milothechonk/

– Han gillade honom inte när vi först tog hem Beckham, och det har tagit ungefär ett år innan han vant sig. Milo myser ibland med honom, och [Beckham] går för att slicka honom. Andra gånger blir Milo irriterad på vår hund, säger Erika till The Dodo.

Hon förklarar det som ett hatkärleksförhållande. I videoklippet här kan man se hur katten reagerade när hunden kom in i huset:

I dag lever de sida vid sida som två vänner.

Enligt Erika älskar hunden Beckham katten och tycker om att vara nära honom. Katten Milo accepterar den lekfulla hunden. Men när han har fått nog, brukar katten lura in hunden i sin kattbur så att han får vara ifred en stund, berättar Erika.

Fotnot: Här kan man följa Milos och Beckhams upptåg på Instagram!

Har ni också haft både katt och hund i hushållet? Hur har det fungerat för er? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!