Ledsna katten lämnas in på djurhem – när han blir sjuk tar kvinnan ett avgörande beslut

Det finns alldeles för många djur som inte har ett kärleksfullt hem. Trots att djurhemmen såklart gör en fantastisk insats och ser till att de inte är på gatan är det inte en plats som katter eller hundar kan kalla ett hem.

Katten Bruce Willis hade blivit illa behandlad av sin förra ägare och kom till slut till ett djurhem.

Och de nästkommande veckorna skulle hans liv förändras för alltid.

Ingen som träffat katten Bruce Willis kan förstå att han har levde sina första sex år som hemlös. Han är nämligen en av de snällaste katterna som finns.

Katten Bruce Willis

Bruce Willis kom till ett djurhem i Minnesota, USA, i dåligt skick. Någon hade slagit honom och han hade både sår, trasiga tänder och infektioner i ögonen.

Men till skillnad från många djur som kommer in till djurhem så var Bruce Willis väldigt vänlig. Det är förståeligt att djur har svårt att lita på människor efter att ha blivit illa behandlade, men Bruce verkade förstå att alla på djurhemmet ville vara vän med honom – och han ville vara vän med dem.

Så fort någon tog upp honom eller klappade honom började han spinna. Han älskade verkligen att vara nära och kela.

Älskade alla

Under de kommande veckorna fick Bruce Willis all kärlek och mediciner han behövde. Resultatet? Han blev bara ännu vänligare.

Djurhemmet la ut bilder på Bruce Willis på sociala medier och människor blev direkt förälskade i den lilla sötnosen. Men ingen blev mer förälskad än Sandra.

Sandra ville mer än någonting annat adoptera Bruce Willis, men byggnaden hon bodde i tillät inga husdjur. Hon insåg att katten behövde någon och valde att besöka honom.

Så fort Sandra träffade katten började han spinna högt och ville vara nära. Sandra mådde dåligt. Hon visste att hon inte kunde ta med honom hem vilket gjorde henne ledsen.

Blev kär i Bruce Willis

Kort efter deras första möte blev Bruce Willis sjuk. Det var ingenting som Sandra brydde sig om och ville verkligen adoptera honom och få honom frisk.

Det slutade med att hon bad sin hyresvärd på sina bara knän att trots förbudet få ta hem honom. Hon hade alltid betalat sin hyra, skötte sig och klagade aldrig. Till slut gav hyresvärden med sig. Bruce Willis skulle få ett hem!

Bruce Willis flyttade hem till Sandra och under det första dygnet vägrade han att lämna hennes sida.

Fick ett kärleksfullt hem

Det tog ett tag för honom att vänja sig vid sitt nya hem men nu är han gladare än någonsin tidigare.

Sandra och Bruce Willis blev det perfekta paret. Nu önskar vi dem både stort lycka till i framtiden – och att Bruce Willis en gång för alla har fått ett hem där han är älskad för den fina katt han är.

Alla djur förtjänar ett kärleksfullt hem att leva i. Dela om du håller med!