Katten blir övergiven av två olika ägare – anledningen krossar alla djurvänners hjärtan

Katten blir övergiven av två olika ägare – anledningen krossar alla djurvänners hjärtan

Katten Jacque var bara sju månader gammal när han blev övergiven.
Och tyvärr skulle det inte bli enda gången.

För en tid senare blev han återigen lämnad åt sitt öde. Det här är historien om katten som nobbades av en mycket tragisk anledning – efter ägarens förklaring.

Men vi tar det från början.

Det var i maj 2016 som Jacque levde med sin dåvarande ägare – som dock skulle flytta, och inte tog katten med sig.

– Han hittades vid ett hus och var utestängd. Personen som ägde honom lämnade honom där och brydde sig inte. Han hittades av mäklaren och fördes till djurskyddet. Det här händer ganska ofta, tyvärr, säger Nancy Hutchinson, grundare och president för Michigan Cat Rescue, till The Dodo.

Hon hittade missen på ett djurhem och tog med sig honom till sitt eget katthem. Efter ett tag fick Nancy se Jacque bli adopterad av en kvinna – och allting var frid och fröjd.

Men efter ett år kom kvinnan tillbaka med katten. Hon ville lämna tillbaka Jacque.

– Efter ungefär ett år sa hon att hon inte ville ha honom längre. Hon sa, ”han försöker hela tiden att sitta i mitt knä – jag orkar bara inte längre. Jag måste lämna tillbaka honom till dig – det här är inte vad jag har ställt upp på”, säger Hutchinson till The Dodo.

Men tack och lov skulle den här historien få ett lyckligt slut. Efter ytterligare en tid på katthemmet skulle Jacque få komma till sitt hem när detta underbara par bestämde sig för att adoptera honom. Han har nu också fått ett nytt namn: Giuseppe. Enligt Nancy är det uppenbart hur mycket de tycker om sin nya, fyrbenta familjemedlem.

Enligt katthemmet hörde hundratals möjliga kattföräldrar av sig när de fick höra om missens historia.

”Vi är SÅ GLADA och tacksamma för ER ALLA som var villiga att öppna ert hjärta och hem för att adoptera honom!”, skriver de på Facebook.

Här är katten Giuseppe med sina nya ägare:

Så underbart för Giuseppe att han tillslut fick komma till ett lyckligt hem! Dela gärna vidare inlägget om du också älskar katter.