Ingen ville ha katten för hennes speciella utseende – då kliver en kvinna oväntat in på djurhemmet

Djurvännen Francisca visste direkt när hon fick syn på katten Bean.

Hon ville adoptera henne.

Men när hon tog kontakt med djurhemmet där katten bodde blev hon överraskad. Det visade sig nämligen att ingen tidigare hade ansökt om att få adoptera just Bean.

– Jag fick ett samtal från en vänlig dam från djurhemmet som frågade mig om Bean verkligen var den katt jag ville ansöka om, eftersom ingen tydligen hade varit intresserad av henne tidigare. Kvinnan som ringde mig var rädd att jag bara tryckte på fel knapp eller något, säger Francisca Franken till djursajten The Dodo.

Hon fastnade direkt för hennes speciella ansikte och ögon.

Den speciella katten hade tidigare levt på gatan och fått komma till djurskyddet. Francisca förklarade för personalen på djurhemmet att hon ville träffa katten och resten är, som det brukar heta, historia!

Nu har Bean äntligen fått komma till ett hem där hon är älskad för den hon är. Bean fanns ute för adoption i ungefär en och en halv månad när Francisca tog henne hem till sig. På sin Instagram har hon berättat om hur ingen ville ha den stackars katten.

– Ingen ansökte om henne hos djurskyddet och ja, vissa sa att hon var ful. Jag tror att det kan bero på följande skäl: de smickrande bilderna de hade lagt upp, de tyska coronareglerna som bara tillät en person per dag att besöka djurskyddet och det faktum att Bean beskrevs som en diva, berättar Francisca på Instagram.

Hon betonar att personalen på djurskyddet var väldigt vänliga – och vill tacka dem för deras fina insats för Bean och alla andra djur.

– Personalen var oerhört kärleksfulla och snälla. De sa ALDRIG att Bean var ful. Andra människor sa det, inte någon från skyddet. De brydde sig så mycket om henne och hon skulle inte vara här i dag om det inte var för dem. De gjorde inget fel och jag vill inte att någon ska tänka illa om dem. Jag är otroligt tacksam för dem, de var så trevliga och fantastiska och gjorde hela upplevelsen så enkel och säker för oss båda som möjligt.

Vilken underbar historia! Nu önskar vi katten Bean och hennes nya matte Francisca all lycka!

Dela gärna vidare det här inlägget för att sprida lite goda nyheter.