Husse tror att han har överlistat katten, tittar närmare och tror inte sina ögon

Alla som har, eller har haft, en katt vet att de är oerhört listiga djur. Det tycks inte spela någon roll vilka hinder de möter – för om en katt har bestämt sig för något, då blir det alltid så förr eller senare. Det ligger helt enkelt i deras natur!

Det är väl också därför som man många gånger kan hitta katter på avsatser tio gånger så höga som dem själva, lurandes i ”omöjliga” utrymmen eller en sådan sak som att de ofta tycks kunna förutse saker som ska hända.

Den här videon, som har setts över 22 miljoner gånger på Youtube, är ett annat fascinerande exempel på katternas stora intelligens.

I klippet som har gjort enorm succé på nätet får vi stifta bekantskap med katten Mulder.

Tyvärr har Mulders husse bestämt sig för att blockera sovrumsdörren, eftersom Mulder ofta väcker husse på natten genom att öppna just den där dörren.

Men nu, när dörren är igenbommad med en stor balja vatten, blir det ju bara ännu mer spännande!

Innan läggdags är husse givetvis spänd på att se om vattenbadet avskräcker Mulder och får kissen att låta bli att öppna dörren. Det borde ju rimligtvis göra det, eftersom de flesta katter helst undviker att doppa sig i vatten.

Men Mulder har en annan plan… och får snart husse, som står redo med kameran, att gnugga ögonen både en och två gånger.

Se när den geniala katten överlistar husse i det här klippet:

Otroligt, vilken smart liten filur Mulder är! Dela nu gärna vidare det här imponerande klippet till alla dina djurälskande vänner.