Hemlös katt får mat av snäll familj – när djuret kommer tillbaka har hon plötsligt med sig en överraskning

Hemlös katt får mat av snäll familj – när djuret kommer tillbaka har hon plötsligt med sig en överraskning

Den hemlösa katten kom hem till familjen får att få sig ett mål mat.
Dagar senare kom hon tillbaka – med en överraskning…

Det var för några veckor sedan som en familj fick påhälsning av den här fina katten.

Hon hade ingen ägare och ville bara ha lite mat i magen. Och det fick hon. Den snälla familjen ville inget hellre än att katten skulle få äta sig mätt, så de ställde ut lite mat till henne.

En dag kom hon tillbaka – och den här gången hade hon med sig en överraskning!

Det visade sig nämligen att den här katten hade flera kattungar, och hon ville så klart att också dem skulle få ta del av maten som den vänliga familjen ställt fram.

Foto: @alleycatrescue/Instagram

Kalifornien hade en värmebölja vid det här tillfället, där termometern kunde nå så högt som strax över 40 grader. Familjen tog hand om kattmamman och två av hennes ungar, men den sista kattungen hade sprungit bort. Nu behövde familjen hjälp att lokalisera den, så de tog kontakt med Alley Cat Rescue som gav familjen råd hur de skulle göra och hjälpte till.

Hela lokalsamhället höll ögon och öron öppna efter den bortsprungna kattungen. I tio dagar var ungen borta – men så en dag hittades hon! Alley Cat Rescue beskriver i ett omtalat inlägg på sociala medier att det var en nagelbitare, och genast tog de kattungen till veterinären för att kontrollera att hon var okej. Enligt djurorganisationen hittades kattungen i motorn på en bil (!) och nu ska de alla få komma till nya familjer – där de slipper ett liv på gatan och kan få kärlek och mat.

Så underbart att människor ställer upp för våra fyrfota vänner! Dela gärna vidare för att hylla dem!