Hemlös katt dyker upp på akuten och vägrar lämna – då ser personalen vad hon döljer i famnen

Kärleken en mor känner för sitt barn är någonting utöver det vanliga. Den känslan går inte att förklara och är minst lika tydlig i djurriket.

Många gånger missar vi att även djur känner stora känslor. Men om vi tittar ordentligt är djurens familjeband ganska lika våra egna.

En katt i Istanbul är ett tydligt bevis på det.

När en kattmamma i Istanbul, Turkiet, inåsg att hennes kattunge var allvarligt sjuk gick hon land och rike för att få hjälp.

Den stackars kattmamman släpade sin sjuka unge in på en akutmottagning i Istanbul. Men trots att hon klev in på ett sjukhus för människor var personalen på plats glada att hjälpa henne, skriver Bored Panda.

https://twitter.com/ozcanmerveee/status/1254777505262612482/photo/1

Merve Özcan tog några bilder på mamman som närmade sig ambulanspersonalen i ett försök att få dem att uppmärksamma och hjälpa sin kattunge.

Och även om det var förkrossande att den lilla kattungen var sjuk så var det ändå något som värmde i hjärtat på personalen. Den stackars kattmamman hade trots allt vetat var hon skulle gå för att få vård.

Kördes till veterinär

När sjukhuspersonalen gjorde vad de kunde för att hjälpa kattungen stod mamman vid sidan av och tittade på.

Sjukhuspersonalen tog hand om kattmamman också, de matade henne medan hon väntade på att hennes bebis skulle tillfriskna.

Som tur var stod det snart klart att det inte var något allvarligt fel på den lilla missen och sjukvårdspersonalen körde ungen och kattmamman till veterinär för allmän vård.

Bilderna på kattmamman som kommer in på sjukhuset med sin sjuka unge blev snabbt virala. Och på Reddit strömmade kommentarerna in.

Ingen vet hur det slutade för katterna men vi tänker på dem och hoppas innerligt att de fått ett kärleksfullt hem och ett bättre liv.

Dela gärna artikeln om du håller med.