Han ska bara lämna post i brevinkastet – men kattens reaktion får nu hela nätet att skratta

Jag har alltid haft en stor förkärlek till katter. Inte bara för att de har en attityd jag tycker är härlig, utan även att de är så varma och kärleksfulla djur.

Vi vet alla att katter också kan ha roligt och leka med det mesta, oavsett om det är en kattleksak eller en trasig strumpa.

Men för den här brevbäraren skulle kattens lekfulla humör bli ett problem, eller snarare leda till ett riktigt gott skratt.

Att vara brevbärare kan vara ett tufft yrke. Under årens lopp har vi sett brevbärare bli jagade av hundar eller andra lite större djur. Men det finns fler husdjur som kan orsaka problem, bland annat katter.

Katten ville leka

För den här brevbäraren hade den dagliga rutten alltid slutat med ett gott skratt. I ett av husen han levererade post till bodde det en katt, som alltid var hemma och låg på vakt när han kom förbi.

Det fanns ingen brevlåda på utsidan att lägga posten i, vilket gjorde att den var tvungen att gå igenom brevinkastet i ytterdörren. Det var också en plats katten gärna gillade att leka, i alla fall när brevbäraren kom.

Varje dag var det nästintill omöjligt att lämna posten, då den uppenbarligen inte gillade honom alternativt ville leka.

Blev internetsensation

En dag bestämde han sig i vilket fall för att försöka filma sitt dagliga möte med den busiga lilla katten – och om den blev uppskattad.

Videon spred sig över hela världen och fick till och med vara med i TV!

https://www.youtube.com/watch?v=3UXfME7Bsjo

Jag hoppas katten fick sig en rolig lekstund! Dela om det här också gav dig ett leende på läpparna.