Familjen räddar hemlös kattunge – får en chock när de inser vad de egentligen har släpat in i huset

Det var när landskapsarkitekten Jared Yost var ute och påtade i trädgården i Minnesota som han skymtade en liten kattunge sticka upp ur gräset.

Den lilla kattungen jamade efter hjälp och utan någon vuxen katt i närheten ville Jared inte lämna den lilla krabaten ensam.

Jared bestämde sig för att ta in den lilla sötnosen och presentera den för sin nya familj.

Alla blev förälskade i den lurviga sötnosen och gjorde sitt bästa för att visa den kärlek och omtanke.

Ms. Bobkitten and Leo ! He was so in love

Posted by Jared Allen Yost on Thursday, June 28, 2018

Redan nästa dag skulle Jared ta med kattungen till veterinären. För om familjen skulle behålla henne var de tvungna att genomgå en del undersökningar. För visst var det klart att katten var en hona, men var hon frisk och vilken ras var hon?

Lät inte som en katt

Men redan samma kväll gjorde det lilla djuret ifrån sig ett läta som påminde familjen om något helt annat än en tam huskatt.

Nej, det skulle visa sig att familjen tagit in ett litet lodjur.

Dagen efter lämnade de katten till Wildlife Rehabilitation Center i Minnesota som tackade familjen för deras insats.

”En mycket observant klient hörde en kattunge gråta efter hjälp häromdagen. Efter att ha fått hem den lösa kattungen och lyssnat på den började han misstänka att det inte var en inhemsk ras ”, skrev dem i ett inlägg på Facebook och tillade:

”24 timmar senare och vi har sommarens första Lodjursunge. Vi är tacksamma att han hittade det lilla lodjuret innan den träffades av en bil. ”

(now that you're done "oooohing" over this adorable photo, here's the story:)A very observant client heard a kitten…

Posted by Wildlife Rehabilitation Center of Minnesota (WRC) on Tuesday, June 12, 2018

Ska släppas ut i det fria

De publicerade också en bild på ungen tillsammans med en hälsouppdatering.

”Kattungen verkar ha god hälsa men var uttorkad. Hon kommer att tillbringa några dagar med oss ​​för att stabilisera sig, sedan överför vi henne till ett annat djurcenter som jobbar med just lodjur ”, står det i inlägget.

Enligt WRCMN har veterinär undersökt ungen och sagt att hon kommer att klara sig bra. Och så fort hon är stark nog kommer hon att släppas ut i naturen igen, men tills dess är hon i trygga händer.