Dumpad kattunge kravlar sig upp vid grinden – får tag i den lilla varelsen och gör det enda rätta

Dumpad kattunge kravlar sig upp vid grinden – får tag i den lilla varelsen och gör det enda rätta

Kattungen dök plötsligt upp och ”knackade” på grinden.

Alla katter förtjänar en andra chans. De fyrbenta vännerna förgyller verkligen människors liv här på jorden.

Därför blir man extra ledsen när man får syn på fall som detta.

För på gatorna i den amerikanska storstaden Detroit befann sig den lilla kattungen Nuggie. Hon var alldeles ensam och övergiven och hade ingen aning om var hon skulle ta vägen.

Men plötsligt förändrades livet totalt för den gulliga missen.

För en dag stegade den modiga och vilsna lilla kattungen upp vid en grind utanför ett hem. Med dessa snälla ögon ville hon bara komma i kontakt med någon som kunde hjälpa henne.

Artikeln fortsätter under bilden.

Fresh Nuggie update! We got a call about this lil’ guy hanging out by himself on a porch. His foster @jmmcpartlin calls…

Posted by Detroit Cat Rescue on Tuesday, September 6, 2022

Och kattungen hade kommit till precis rätt plats. Personen som bodde i huset släppte in henne.

– En invånare i Detroit kontaktade oss om en liten kattunge som var mindre än ett halvt kilo på deras veranda. De skickade ett foto, och vi kunde bara inte säga nej! säger May Walsh, på katthemmet Detroit Community Cat Rescue, till The Dodo.

May förklarar att den lilla missen mår bra och nu bor på katthemmet. Hon leker med de andra katterna och har verkligen hittat sin plats.

Men nu hoppas så klart personalen på katthemmet att hon ska få komma till en ny familj. De letar just nu intensivt efter en passande ägare i området.

– Nuggie har skänkt så mycket glädje till mitt liv och till katthemmet. Hon är symbolen för varför djurräddning är så givande för människor såväl som katter, säger May till The Dodo.

Nuggie drop! Have a good weekend! #oopsidroppedanuggie #fivesecondrule

Posted by Detroit Cat Rescue on Friday, September 9, 2022

Nu håller vi tummarna för att denna underbara kattunge ska få komma till ett bra hem! Dela gärna vidare inlägget om du också älskar katter.