Dumpad katt lägger tassen mot fönstret varje dag – när förbipasserande inser vad han vill krossas deras hjärtan

Vi alla behöver känna kärlek, även djuren. Katten Mayhem är bara två år men har redan blivit övergiven av sin familj flera gånger. Nu väntar han på att en dag få känna sig älskad igen.

Den här jättesöta katten heter Mayhem och är bara två år gammal. Trots det har han inte lyckats hittat något hem. Istället bor Mayhem på Lollypop Farm, en djurskyddsorganisation i New York. Vilket även LoveMeow skrivit om.

Nu letar den lilla sötnosen återigen efter ett nytt hem.

”Mayhem anlände först till oss i början av juni efter att han hade övergivits av sin ägare. Därefter adopterades han, men kom tyvärr tillbaka till oss när hans nya hem inte riktigt tyckte att Mayhem passade in där”, meddelade Lollypop Farm till Love Meow.

Vill leka hela tiden

Lille Mayhem är full av energi och det är få som älskar att leka lika mycket som honom. Trots att alla inte verkar orkar leka lika länge som Mayhem – så vet han hur man charmar till sig lekkamrater.

”När anställda går förbi glasdörren som till hans rum, fyllt med leksaker, lägger Mayhem tassarna mot dörren som om han skulle säga, ”kom in och lek med mig!” Och oroa er inte – det gör vi, meddelar organisationen till Love Meow.

Alla klarar inte av hans energi

Mayhem älskar att vara runt människor och såklart vill han allra helst leka med dem. Men alla har inte samma uthållighet som den lilla krabaten och kanske är det de som gjort att han blivit lämnad två gånger.

På Lollypop Farm väljer man istället att se Mayhems lekfullhet som hans sätt att visa kärlek på. Under dagarna turas personalen om att leka med Mayhem så att han alltid känner att han får den kärlek han förtjänar.

”Han har mycket energi och behöver mycket uppmärksamhet för att inte bli uttråkad. Han kanske inte passar att leva med vem som helst, men vi vet att det finns kattälskare där ute som letar efter katt som Mayhem”, sa Lollypop Farm till Love Meow.

I videon nedan från LoveMeow lär ni förstå varför personalen charmas av den lilla krabaten. Nu hoppas vi bara att han får ett kärleksfullt hem. Vem kan säga nej till de ögonen?

Mitt hjärta smälter! Hur kan man inte vilja ha en så underbar katt? Lämna gärna en kommentar på Facebook om du också älskar katter!