4-åringen vet att katten är döende – då gör hon något speciellt för att bästa vännen ska somna in harmoniskt

Alla djurägare kan nog bekräfta att kärleken till ens husdjur oftast är enorm- och att de små liven är en otroligt värdefull del av familjen.

Husdjur kan sprida så mycket kärlek och glädje till sina ägare, och det är fantastiskt att ha djur.

Men lika härligt som det är att ha dem, lika ont gör det den dagen de dör.

Och eftersom människor lever mycket längre än till exempel katter och hundar, så är chansen stor att man vid ett eller annat tillfälle tvingas säga hejdå till sin älskling.

4-åriga Abbys fina gest

Det kan vara extremt smärtsamt, både för vuxna och barn. Och det enda man kan göra då är att försöka säga hejdå och ge djuret ett så fint avslut som möjligt.

Något en liten flicka vid namn Abby minst sagt gjorde.

Abby är bara fyra år gammal, men hon har redan hunnit skapa underbar minnen med sin älskade katt Bailey, som fanns i familjen redan långt innan Abby föddes.

De hade ett väldigt fint band till varandra, men i julas blev dessvärre Bailey väldigt sjuk och familjen förstod att hon mest troligt inte skulle överleva.

Sjöng en sista gång för katten

Då gjorde Abby något som nog kan få vem som helst att fälla en tår.

Flickan som ofta sjöng för sin katt satte sig med henne i knäet när hon mådde som sämst, för att få sjunga en allra sista vaggvisa tillägnad sin bästa vän. Bara några timmar därefter somnade Bailey in för gott.

Idag har klippet setts av tusentals människor runtom i världen, och enligt News.com.au har familjen fått mängder av fina kort och gåvor från människor som beklagar sorgen.

Här kan du se den fina stunden:

Det kan knappast bara vara jag som blir berörd av detta!