Vettskrämd hund ska avlivas – hennes reaktion när hon inser att hon kommer räddas är helt otrolig

Många hundar som kommer in till olika djurhem har blivit väldigt vanvårdade och undernärda.
Det är inte roligt att se hundar som farit illa.

Somliga hundar är, trots vanvården, fortfarande vänligt inställda mot människor medan andra skakar i hela kroppen bara någon närmar sig. Vad de har råkat ut för går knappt att föreställa sig.

Foto: Youtube

Djurmänniskor tenderar att låta djuren vara den som kommer fram och tar en första kontakt medan de som inte är lika vana lätt kan sträcka sig fram och klappa en hund på huvudet.

De verkar inte förstå att hunden kanske inte alls vill bli klappad av en för dem helt okänd person.

Djurvän gav hunden en andra chans

Edie, en övergiven blandras var bara timmar från att avlivas. Hon var livrädd för människor och man såg att det inte var någon som hade brytt sig om henne på länge. Pälsen var tovig och hon var ordentligt undernärd.

Foto: Youtube

Men en riktig djurvän beslöt sig för att ge Edie en andra chans.

Den första delen av videon är svår att se. Edie är så rädd att hon knappt vet var hon ska ta vägen. Hon skakar i hela kroppen och skäller för att försvara sig.

Foto: Youtube

Hon vill verkligen inte få kopplet runt halsen. Men tillslut lyckas mannen i videon sätta på kopplet och kan på så sätt komma närmre Edie.

Och det dröjer inte länge förrän hon förstår att det här inte är någon som vill henne illa. Det är nästan som att hon inser att hon inte ska avlivas längre.

Ta en titt på videon nedan för att se hennes reaktion när hon förstår att hon är räddad:

Vi riktar ett stort tack till alla som viger sina liv åt att rädda hundar och andra djur som far illa. Utan er hade världen varit en sämre plats för väldigt många vanvårdade djur.

Dela gärna vidare inlägget, så att fler får ta del av den otroliga förvandlingen!