Ensam hund väljs alltid bort på djurhemmet – när han inser att han ska adopteras kommer tårarna

Våra fyrfotade familjemedlemmar gör livet lite lättare för oss människor. De sprider så mycket glädje och kärlek.

Samtidigt finns det också många husdjur som far illa. Men då är det tur att det finns djurhem som detta i Gardena, Kalifornien, USA. På Carson Animal Care Center tar personalen hand om utsatta hundar – sedan kan de omplaceras och bli adopterade av familjer.

Ett bra exempel på hur detta kan gå till i praktiken är pitbullen Bennys historia. Han var inte mer än åtta månader gammal när han kom till djurhemmet för några år sen.

#A4899631 My name is BENNY I'm an approximately 8 month old male pit bull. I am not yet neutered. I have been at the…

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Monday, November 23, 2015

Runtom i världen hamnar massor av djur på liknande hem, även i USA. Att hundar hamnar på djurhem kan ha en rad olika anledningar. För Benny var läget inte så bra till en början. Han hade varit på djurhemmet under en ganska lång tid. Samtidigt som familjer kommit och gått för att adoptera sin nya hund. Men ingen hade valt Benny. Han blev helt enkelt kvar på hemmet.

Därför är det rimligt att anta att personalen på djurhemmet blev extra glada när en familj plötsligt bestämde sig för att uppfylla hundens högsta önskan! Han hade varit ensam en lång tid, och längtade verkligen efter att få en ny familj att älska.

De som jobbar på djurhemmet bestämde sig för att fånga ögonblicket när hunden äntligen skulle få möta sin nya familj på bild. Och för djurvänner är det svårt att inte hålla tårarna borta när man ser detta klipp! Videon har i skrivande stund fått över 50 000 reaktioner på Facebook och det är lätt att förstå varför.

Se bara på Bennys sanna glädje när han får träffa sin nya familj. Det är underbart!

This special little guy captured the hearts of everyone who stopped by his kennel. He hit the jackpot when this beautiful family chose to take him home. Thanks for all you SHARING, checkout his FREEDOM WALK filled with lots of jumps and tail wagging! Happy life sweet BENNY <3PHOTO THREAD: https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/photos/a.172032662969376.1073741830.171850219654287/511316932374279/?type=3&theaterJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Thursday, December 10, 2015

Dela gärna vidare inlägget för att sprida Bennys livsglädje vidare! Våra älskade hundar!