Veterinären avlivar hundvalpen – minuter senare ser han detta på magen och inser det ofattbara

Alla djur förtjänar ett dugligt liv med kärlek och bus. Men alla är inte lika lyckligt lottade, och hamnar antingen på gatan eller på ett djurhem.

En pitbull vid namn Rudolph var just en sådan. Han hamnade på ett djurhem, men det var överbefolkat och personalen insåg att de behövde göra någonting.

De tog det hjärtskärande beslutet att avliva den åtta månader gamla valpen. Men bara minuter efteråt skulle de inse att Rudolph inte var en vanlig jycke.

När personalen på ett djurhem i Oklahoma, USA insåg att djurhemmet de arbetade på var överfullt var de tvungna att agera. De ville såklart alla hundars bästa, men samtidigt visste de också att de inte mådde bra av att bo så många på en liten yta.

Tvingades avliva hundvalpen

Personalen på djurhemmet var tvingade till att ta ett hjärtskärande beslut. Vissa hundar var tvungna att avlivas och en av dem av Rudolph.

Bildkälla: Facebook/KingsHarvestPetRescue

Pitbull-hunden Rudolph var bara åtta månader gammal när han nu skulle avlivas. Personalen tog dit en veterinär som förberedde allting och processen gick fort. Rudolph fick bara åtta månader på denna jord – eller det var i alla fall vad alla trodde.

Någon högre makt verkade ha andra planer för den lilla jycken. Veterinärerna lämnade rummet han avlivats i och kom tillbaka några minuter senare för att ta med honom ut.

Insåg det ofattbara

Men det var någonting som inte stämde. Rudolphs mage rörde på sig – han andades och var vid livet!

Veterinären var i chock. Han visste inte överhuvudtaget hur det kunde ha skett, men uppenbarligen var någonting felaktigt gjort. Veterinären hade inte hjärta att avliva Rudolph en gång till.

Det var då Kings Harvets Pet Rescue, en välgörenhetsorganisation, valde att kliva in.

Räddade hundens liv

På sin Facebook-sida la organisationen ut ett meddelande och berättade vad som skett.

Människor var fascinerade över lilla Rudolphs historia och mängder av adoptionsansökningar kom in. Alla ville hjälpa den lilla sötnosen till ett bättre liv.

Bildkälla: Facebook/KingsHarvestPetRescue

Till slut landade alting på Jacob Hommer, en person som bland annat hjälpte krigsveteraner i livet. Han tyckte att Rudolph skulle passa perfekt för en krigsveteran som bodde i Colorado – och vilken bra match det blev!

Lyckligt slut

Veteranden var så tagen av Rudolphs historia och ville verkligen bli hundens husse. Efter en två timmar lång bilfärd hade Rudolph äntligen fått ett hem, ett hem där han skulle bli älskad som den fina hund han är!

Den lilla mirakelhunden fick en andra chans i livet – och hittade ett hem för all framtid.

Hunden Rudolph verkar vara en helt underbar liten mirakelhund, vi hoppas han får ett långt liv med sin nya husse fullt av bus och kärlek. Om den här historiens slut också gav dig ett leende på läpparna, dela gärna artikeln vidare med dina vänner.