Valpen är förkrossad efter narkosen, men veterinärens tröstande ord går rakt in i hjärtat

Jag har aldrig träffat någon som tycker om att besöka sjukhus. För det är ju verkligen inte roligt! Främmande människor som tar i en, vassa nålar och konstiga röntgenmaskiner.

Föreställ dig då hur obehagligt det är för en liten valp som inte har någon aning om varför hon är där eller varför det känns så konstigt i kroppen. Som tur är förstår veterinären Dennis Moses hur jobbigt det är.

Och han vet hur man tröstar.

BARCS Animal Shelter tar hand om hundar utan hem och ser till att de adopteras bort till kärleksfulla familjer. Men många av hundarna som kommer dit är sjuka och behöver vård innan de kan få sitt för-evigt-hem.

Organisationen har publicerat en film på veterinären Dennis när han tröstar en liten valp som håller på att vakna efter att ha varit nedsövd. Valpen, som heter Meesha, kände inte igen sin kropp riktigt och förstod inte vad det var som hade hänt. Dennis lyfte upp henne och bar henne till en lugn korridor på djursjukhuset. Sedan vaggade han henne försiktigt och pussade henne på kinden.

En kollega lyckades fånga det fina ögonblicket på film och du kan se den här nedan. Se filmen med ljudet på!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/KlX8YcBjx-U” /]

Meesha låter väldigt ledsen i filmen, men bara ett par dagar senare var hon sitt glada jag igen. På bilden här nedan har hon precis gjort sig hemmastadd i sin nya familj och njuter att att få vara med i sängen och natta familjens lilla dotter.

Posted by BARCS Animal Shelter on Friday, February 26, 2016

 

Meesha är inte den enda hund som blivit tröstad av Dennis. Organisationen BARCS Animal Shelter blev så glada över all uppmärksamhet den första filmen fick så att de publicerade ytterligare en video på den godhjärtade veterinären. Den här gången är det en lite äldre hund som har genomgått en operation som räddade hennes liv.

I filmen håller Sokka på att vakna och Dennis har lagt sig bredvid henne med armen runt hennes kropp.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBARCSbaltimore%2Fvideos%2F10154123774349869%2F&show_text=0&width=476″ aspect_ratio=”1:1″ /]

De två filmerna på Dennis har berört flera miljoner människor och han hyllas av tusentals på Facebook.

Jag blir så glad när jag ser det här! Dennis nöjer sig inte med att operera hundarna och göra dem friska, han vill få dem att känna sig trygga också. Och han vet precis vad de behöver.

Dela gärna dessa underbara filmer vidare om du blev lika berörd som jag!