Vanvårdad pälsboll levde fastspänd under säng i 2 år – kolla nu på vad som gömmer sig under pälsen

Vanvårdad pälsboll levde fastspänd under säng i 2 år – kolla nu på vad som gömmer sig under pälsen

Tänk dig att leva under en säng i två år, fastspänd.

Så såg det ut för 7-åriga pälsbollen som levde i sitt urin och avföring, oälskad, under en säng.

Är det något jag ogillar mycket här i världen så är det när djur far illa på grund av människan. Det finns allt för många människor som inte kan hantera ett eller ens förtjänar att få titta på dem. Men trots det lever många djur i misär hos ägare som inte älskar dem.

Levde under en säng i två år

Pälsbollen Lionheart levde under en mörk säng i hela två år, enligt Little Things.

Sängen på bilden har inget med texten att göra. Foto: Shutterstock

Han togs inte ens ut för att rastas. Ägaren sköt bara under mat och vatten ibland, annars fanns ingen kontakt ut till omvärlden för Lionheart. Anledningen till detta vet ingen, för när räddningsgruppen ”Richmond SPCA” i Virginia hämtade Lionheart i april 2019, var han en mysig, smart och väldigt kärleksfull liten krabat.

Den elaka ägaren gav ingen uppmärksamhet alls, så när Lionheart mötte sina räddare var han så överlycklig att han inte kunde sitta still en enda sekund.

Foto: Youtube

Täckt i avföring och urin

När djurgruppen tog honom från denna hemska plats, var han täckt i damm, urin och avföring. Den stackars pälsbollen var inget annat än en trasslig boll som stank avföring – ägaren hade ju aldrig tagit ut honom för att utföra sina behov. Räddningsgruppen tog Lionheart till djurhemmet och duschade av honom för att sedan raka bort all päls. Det fanns inte en chans att de skulle få bort all smuts annars. Och bakom allt hår fanns en glad, söt och vänlig liten hund som var redo att se solljus igen. 7-åriga pudeln tittade fram under allt hår och blev äntligen av med den hemska doften och misären.

Under två månader skötte man om och gav honom vård.

Men titta nu, månader senare, när han fått tillbaka sin fina päls och har förvandlats till en bedårande skönhet:

Foto: Youtube

Se klippet på Lionhearts totala förvandling:

Söta lilla Lionheart kunde adopteras kort därefter och flyttade in hos sin nya familj.

Vilken tur att Lionheart blev räddad och slapp under det här fängelset av vanvård. Och vilken fantastisk förvandling, sprid gärna vidare så att andra får se!