Vännerna återförenas efter 10 månader isär – hundens reaktion går rakt i hjärtat

Vissa tror att hundar glömmer bort personer de inte träffat på länge. Men för mopsen Baburao räckte det med att känna lukten av sin favoritfarbror för att bli alldeles till sig av glädje.

Familjen misstänkte att Baburao skulle bli glad att att träffa farbror Manoj, så de bestämde sig för att överraska honom lite extra. De tog med hunden på en promenad och under tiden gömde sig Manoj under en filt i sängen.

När Baburao kom tillbaka kände han lukten så fort han kom in genom dörren. Men hur skulle han reagera när han träffade sin älskade kompis igen? Titta själv här nedan.

Baburao hade inte träffat Manoj på 10 månader. Men han kom ihåg lukten. Det tog honom bara några sekunder att hitta in i sovrummet och fram till sin vän. Men Manoj var gömd under en filt, och det gjorde hunden förvirrad.

Han nosade länge runt filten, och krafsade lite på den med tassen. Var det här verkligen Manoj?

Youtube/A.R. Hemant

Han tog ett varv runt rummet och hittade Manojs mobiltelefon på ett bord. Han luktade noga på den. Jo, det här kände han igen! Han kompis måste vara här någonstans!

Youtube/A.R. Hemant

Baburao bestämde sig för att ta ett varv runt huset för att hitta fler ledtrådar. Han undersökte hallen och hittade ett par skor som luktade välbekant. Manoj måste vara här!

Youtube/A.R. Hemant

Hunden återvände till sängen. Det var här det luktade starkast, helt klart.

Youtube/A.R. Hemant

För säkerhets skulle kollade han runt lite i soffan också, i fall kompisen hade gömt sig där.

Youtube/A.R. Hemant

Till slut, efter 3 minuters ivrigt letande tog Manoj av sig filten för att hälsa på sin kompis. Behöver jag berätta att Baburao blev glad?

Youtube/A.R. Hemant

I videon här nedan kan du se hundens reaktion, cirka 3 minuter in i klippet.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/LRRvp6AYYsU” /]

Hundar är så kärleksfulla och kloka! Klart Baburao kom ihåg sin kompis. Det syns verkligen vilket starkt band de har till varandra!

Dela gärna den här söta videon vidare om du också blev glad av att se detta!