FOTO: Pinterest

Valpen lämnades att dö i soptunnan – titta nu på den OTROLIGA förvandlingen efter djurhjältarnas insats

Det var i Dallas, USA, som de boende kunde höra ett märkligt ljud från en soptunna på gatan. Det lät som någon var instängd och ville komma ut.

När en person gick fram för att kolla vad det var fick vederbörande en riktig chock. Där i låg en stackars hundvalp, helt vanvårdad och rejält skadad.

Vi vill varna för känsliga bilder!

Men vi kan garantera att du vill se fortsättningen, för att den här stackars valpen har genomgått en helt otrolig förvandling! Jag kände knappt igen hunden!

 

Bildkälla: Pinterest

Som ni ser var valpen i ett fruktansvärt skick när hon hittades. Jag finner inte ord för hur man kan göra så här mot en försvarslös valp!

Valpen dumpades helt enkelt rakt ner i en soptunna och lämnades att dö ensam. När mannen som påträffade hunden kontaktade han omedelbart det lokala djurhemmet, Dallas Dog RRR (Dallas Dog Rescue Rehab Reform).

Djurhemmet tog hand om hunden och förde den till veterinären för omedelbar vård.

Bildkälla: Pinterest

Veterinärerna kunde konstatera att valpen var i akut dåligt skick. Hon hade öppna sår och blödde kraftigt.

Bildkälla: Pinterest

Valpen fick namnet Sally. Hon förstod att hon hamnat i rätta händer och höll skenet uppe. Äntligen var helvetet över – nu skulle hon tas om hand om. Men det skulle bli en lång rehabilitering.

Bildkälla: Pinterest

Sally adopterades av en kvinna vid namn Patti. Hon tog hand om valpen och såg till att hon fick den veterinärvård hon behövde.

Bildkälla: Pinterest

Sally kunde äntligen slappna av och njuta av livet. Nu hade hon hamnat i ett hem som tog hand om henne. Hon fick kärlek och omtanke.

Bildkälla: Pinterest

Dagarna gick och Sally blev allt gladare. Helt plötsligt ville hon leka och springa omkring – något som var helt otänkbart för en tid sedan.

Bildkälla: Pinterest

Titta hur hon ser ut nu! Det är fantastiskt att se den enorma förvandlingen! Bilden är tagen några månader efter att hon hittats övergiven i en soptunna.

Tack vare Patti, som adopterade henne och djurhemmets insatser, mår Sally alldeles utmärkt i dag!

Bildkälla: Pinterest

Det är ofattbart hur man kan dumpa en hund i en soptunna. Jag förstår inte hur man tänker! Om inte Sally hade hittats i tid hade hon kanske inte varit i livet i dag.

Jag blir alldeles tårögd när jag ser bilderna. Det är fantastiskt att se den förvandling som hon genomgått! DELA vidare för att hylla djurhältarna som tog hand om henne!