Valparnas tysta lek i mörkret gör ägaren nyfiken – lyfter på locket och ser vad de egentligen gör under

Det här är Billie, en mycket älskad Golden retrievervalp som vid tillfället var fyra månader och bor i Atlanta, Georgia. Hon är en busig liten valp och för två år sen skapade hon rubriker då hon lekte med sina vänner på hunddagiset.

Hennes ägare Emily Buchenberger brukar ta med henne till hunddagiset lite då och då så att hon ska få leka av sig med andra vovvar. Men hon kunde nog inte på förhand i sin vildaste fantasi föreställa sig hur kärleksfullt och bra hon skulle ha det redan första dagen på hunddagiset.

Foto: Youtube

I ett videoklipp som just nu smälter alla djurvänners hjärtan kan man se hur hon hittar sina nya vänner på hunddagiset. De har gömt sig i en liten leksak… Man ser bara svansarna sticka ut. Tillsammans bildade de en hemlig liten klubb…

Då bestämmer sig en av hundarnas husse för att lyfta på locket – och visa det fina som döljer sig därunder!

Foto: Youtube

Det visar sig nämligen att lilla Billie har hittat två nya lekkamrater – och de håller varandra i tassarna.

– De flesta valparna sprang omkring eller hoppade på olika leksaker, men inte golden-valparna, säger Buchenberger till The Dodo.

Se klippet här nedan, detta är bara så gulligt! Jag smälter!

Vi hoppas att de här tre valparna kan vara varandras vänner för evigt!😍 Nu hjälps vi åt och delar detta vidare, så att alla kan få se den här fina klippet på Facebook i dag.